fredag den 21. september 2012

Dragspelsbasker...

...eller Harmonika Baskerhue på dansk. Den bliver speciel og fin, og lige sådan et week-end projekt, når jeg skal arbejde en hel del ind imellem:-)

Jeg kan fortælle dig, at garnet er 2 trådet Visjö garn, og importeret fra Sverige, Östergötlands Ullspinneri. Uh ha, som det er svært at slippe igen, for det er da det lækreste garn:-) Hvem sagde nørdet??

19 kommentarer:

  1. den glæder jeg mig til at se :)

    SvarSlet
  2. (skal lige tørre savlet af hagen)
    Den bliver vist bare skøn!

    SvarSlet
  3. Den ser rigtig dejlig ud! Virkelig skønne farver.

    SvarSlet
  4. Lækker lækker siger jeg bare :))

    SvarSlet
  5. Den ser skøn ud og garnet.... det er jeg vild med.
    Kh hanne

    SvarSlet
  6. Det er fint at være nørd :-) Måske ikke hvis man sidder med fedtet hår og sytten tomme pommes frites/pizzabakker og halvfulde colaflasker omkring sig og aldrig kommer uden for en dør fordi man sidder og nørder med det man nu er nørdet med.......(måske har jeg set for mange film og er for fordomsfuld, men er det ikke sådan mange nørder fremstilles?).

    Men fordi man elsker lækkert garn og er en garn- og strikkenørd, ja, ja, så er billedet et helt andet :-) Uanset hvad så ser huen ud til at blive skøn og garnet ligner noget jeg virkelig godt kunne tænke mig at have mellem fingrene!!!

    SvarSlet
  7. Som ægte strikke/garnnørd må jeg straks erklære, at det er cool at være nørd. Det viser engagement, kreativitet og overskud. Der er ikke noget i vejen med at være dedikeret og hvilken garnnørd kan ikke falde i svime over godt garn?

    Projektet ser lækkert ud, garnet også, jeg glæder mig til at se huen.

    SvarSlet
  8. Den ser ut til å bli riktig lekker. Gleder meg til det ferdige resultatet.

    SvarSlet
  9. super flot hue
    har du et link til opskriften og garnet eller?
    hilsen charlotte

    SvarSlet
  10. Hej har kigget på nettede men har ikke kunne finde ud af hvor man kan købe opskriften henne.
    Vh Kate

    SvarSlet
  11. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet