tirsdag den 4. september 2012

Henrichsen uldspinderi-lagersalg

Dagen i dag er den første dag, hvor jeg ikke skal tænke opgave. De sidste 4 dage er gået med redigering, sidenummerering, tegnsætning, litteratur/bilagsliste, den sidste finpudsning af opgave, som man tror bare lige tager en time, og så tager det 4 dage, nok mest fordi det er år siden, jeg sidst har arbejdet med opgaveskrivning, og de forskellige tricks i et word-dokument, der skal sikre hurtig redigering.
Men dagen i dag skal indeholde lidt strik, lidt tøjvask, lidt forberedelse til næste eksamen og skolebestyrelsesmøde i aften.
 Jeg vil lige anbefale Henrichsens lagersalg af garn i Skive. En dag i sidste uge, trængte jeg til en susetur, og jeg havde et ærinde hos ravsliberen i Hjarbæk. Jeg har længe villet en tur til lagersalget, bare for at se, hvad de har. Hvis du kan lide gode kvalitetsuldgarner som Tvinni, Spinni, Hanne Falkenbergs garner, så smut en tur forbi, for priserne er rimelige. Det er svært at finde fra Christiansgade, og man runder lige et hjørne af spinderriet inden man via en stejl trappe når op til garnmekkaet. Man kan ikke betale med kreditkort. Lagersalget har åbent på bestemt tidspunkter af dagen om tirsdagen og torsdagen.
Men indrømmet, det er da lidt farligt at tage en tur derop, bare for at se hvad de har:-)

20 kommentarer:

  1. Skønt at være på den anden side af opgaven. Du må nyde pausen til strik og hygge. Sikke da nogle dejlige garner du har købt. Ville ønske jeg kunne tage afsted - men :-) Rigtig god dag med masser af hyggestrik.

    SvarSlet
  2. Det er skrækkeligt som garn kan hoppe på én. Det ser nu ud som dejlige garner du har gaflet dig.

    SvarSlet
  3. Oh, det er lækre garner du har købt!!!

    Ved ikke om jeg skal være glad eller ked af at jeg ikke har kørekort og derfor ikke bare kan tage et smut til Skive..... Mangler bestemt ikke garn, men sådan en lille detalje plejer jo ikke forhindre mig (eller andre strikkere) i at købe alligevel :-)

    SvarSlet
  4. Mums sikke skønne sager der ligger på bordet - og i de helt rigtige efterårs farver. Jeg kan godt se, at det er farligt at køre derop. Hvad skal du mon lave af alt det garn? Dit strikketøj ser iøvrigt forrygende ud, hvad er det?

    SvarSlet
  5. ja, ja vi garn-nørder kan ikke dy os, men tillykke med dit nye garn, det bliver sikkert hurtigt omsat

    SvarSlet
  6. Ser det mon lige spændende ud... Har du mon haft noget specielt i tankerne eller er det "bare" for at have lidt på lager eller som isolering:-))) Dejligt at du er færdig med din opgave, tillykke med det:-)

    SvarSlet
  7. Uldspinneriet er et dejligt sted at komme jeg har stavret op af " hønsestigen" siden jeg var fire år gammel og med min bedstemor for første gang, jeg lover mig selv hver gang at jeg ikke skal have noget .......men kurven er fyldt på mystisk vis når jeg lander uden for porten alligevel

    Kh Jane

    SvarSlet
  8. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.

    SvarSlet
  9. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet
  10. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

    SvarSlet