lørdag den 13. oktober 2012

Halsrør + pulsvarmere

A la Kastajnestrik. Mønster fra bogen "Masker og mønstre". Garn fra lager: Spinni+Alpaka 1 til pulsvarmere. Spinni + Alpaka 2 til halsrør.



Halsrøret er blevet lidt for vid, så det falder ned, og dækker ikke halsen. Målene passer efter opskriften, så jeg vil anbefale at man strikker et halsrør lidt mere snævert. (Mål 75 cm i omkreds er for vid efter min mening).


19 kommentarer:

  1. Hvor er det fint. Halsrøret er smukt på billeder, men det er da lidt ærgerligt, at det er for stort. Du finder nok på en løsning:)

    SvarSlet
  2. Det ser nu dejligt ud. Ærgerligt med størrelsen....
    Jeg ser, at katten ikke er strikket ind i de færdige ting! (man ved jo aldrig, hvad der kan ske!)

    SvarSlet
  3. Flot sæt, dit halsrør er vel så stort, fordi du kan have det på hovedet?

    SvarSlet
  4. Sikke et flot sæt!

    Hvis du er træt af vidden i halsrøret, kan en tynd elastik måske syes i kanten, så det slutter til?!

    SvarSlet
  5. Sikke en skam, for det er ellers smadder flot. Jeg synes mange opskrifter på halsrør er for løse. Hvis det ikke slutter til om halsen, varmer det jo ikke.

    SvarSlet
  6. Tak for oplysning og vidde på halsrør. Jeg skal i gang med det, vil du anbefale tyndere pind, eller måske med 10 eller 20 masker mindre? Ærgeligt at du føler at dit er for vid, det er ellers så fint

    SvarSlet
  7. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet