fredag den 30. november 2012

Får i ring

Får i ring er færdig. Opskrift og garn fra Læsø Uldstue. Den er strikket i str. M, så den passer til min svigerinde, som har købt både garn og opskrift. Bestillingsarbejde, som nu er slut, og det varer lige lidt før jeg strikker bestilling igen. For mig er processen vigtig i strikningen, og så kan det være drøjt at strikke en sweater, som jeg ikke selv har valgt. Specielt garnet, som er et naturgarn, der er lidt grov i strukturen, og derfor ikke glider så nemt på pindene. På den anden side er det nu dejligt, at jeg snart kan aflevere til en glad svigerinde, og den passer hende i stil og farver, for hun er en rigtig natur- og hestepige.


Fårene er blevet lidt slanke efter min mening, og her er det igen vigtigt at huske at strikke mønster meget løst, eller får man en for stram mønsterdel, og i dette tilfælde lidt for slanke får:-) Før vask var det helt galt.


 

Indimellem har det været helt hyggelig, og en del hjælp har jeg fået:-)




I dag har jeg også fået "hjælp" til at pudse vinduer, lave dette indlæg, og jeg er sikker på, at han gerne hjælper til med julepyntning lidt senere idag:-)

20 kommentarer:

  1. Fantastisk smuk sweater - jeg er sikker på hun bliver meget glad for dit arbejde.
    Dejlig weekend til dig, familien og din lille medhjælper ;O)

    SvarSlet
  2. Smuk sweater din svigerinde har bestilt. Efter vask er den altså bare flot.
    Din lille medhjælper er da vokset rigtig fint både i størrelse og ind i familien.

    Mon pynt der gynger får lov at hænge og dingle ?

    Kh. Lis

    SvarSlet
  3. Flot sweater. Jeg overvejer seriøst at overtale gemalen til en Læsøferie ;-)
    Hvad 'strikkehjælp' angår har jeg stort set altid et tæppe i beredskab, som jeg lægger over katten, så den ikke kan se strikketøjet. Så kan jeg få lov at strikke næsten uforstyrret..

    SvarSlet
  4. Aldeles nydelig genser. Den blir nok mottaker veldig glad for.

    SvarSlet
  5. Endnu et skøn design fra Uldstuen. De har bare så mange flotte ting - og garnet er lækkert, selvom du har ret i, at det godt kan mærkes hårdt når man strikker med det. Det forandrer sig i vask, og bliver meget blødt bagefter.
    Jeg har selv strikket i både klit- og hedegarnet.
    hilsen Mona

    SvarSlet
  6. Åh - en dejlig hjælper du har:-) det er så hyggeligt. Jeg strikker ikke på bestilling ( men jeg kan bearbejdes;-)) Det betyder rigtig meget for mig i alt fald, at strikke af lyst og nysgerrighed - lige så snart det føles som pligt - så er det ikke nær så sjovt. Det er en dejlig trøje, som jeg godt kunne finde på at strikke - af lyst:-)

    SvarSlet
  7. Hvor er den smuk, har også en gang været forbi uldstuen, hvor var der mange fristelser. Er heller ikke meget for bestillingsarbejde, kan bedst lide selv at vælge hvad og hvornår.
    God weekend
    Charlotte

    SvarSlet
  8. Det er en utrolig flot sweater i skønne farver, modtageren må helt sikkert blive begejstret. Det er altid dejligt med strikke selskab, min lille westie sniger sig også gerne til en plads i sofaen, hvis hun kan komme afsted med det:-)

    SvarSlet
  9. Jeg elsker din lille medhjælp! (Kunne man kalde ham 'modhjælp'?)
    Sweateren er rigtig flot, men bestillingsstrik glider også meget besværligt over pindene her hos mig. Specielt, hvis der er betaling involveret, mærkeligt nok. Det hjælper lidt, hvis der står en og hepper og glæder sig.

    SvarSlet
  10. Sød medhjælper.

    Virkelig en smuk trøje, og en fin detalje med fårerne. Er sikker på at modtageren bliver meget glad.

    SvarSlet
  11. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet