mandag den 12. november 2012

Rowan Colourspun

Garnet kan anbefales til vinterstrik.









Inspiration fra Rowan hæftet "Nordic tweed" 2011. 3 nøgler indkøbt af Rowan Colourspun. Et dejligt garn, som giver en fin rustik struktur og farveforløb. Kradser ikke. En del overskydende garn fra huen gik til at strikke vanter. Vanterne er også strikket efter inspiration i samme hæfte, men faktisk kun ifht til maskeantal til pind nr. 4. Resten strikkede jeg, som jeg selv gerne vil have dem.
En dejlig week-end med gæstebud, piger til det ene og det andet, lidt strik som vist, og så venter der en arbejdsuge lige om 3 timer:-)

16 kommentarer:

  1. nøj, hvor ser det strik bare lækkert, blødt og varmt ud. Skønne farver.

    Og den lille mis...hvor dejlig

    SvarSlet
  2. Det ser fantastisk blødt ud garnet, tror godt jeg kunne leve med et par vanter der var så bløde og godt med det lange skaft, en stor fejl ved mange vanter er at skaftet er for kort. Jeg elsker vanter, for jeg hader nemlig at fryse fingrene, faktisk gør jeg meget ud af at holde fingre og fødder varme, jeg kan nemlig ikke fordrage at have hue på.

    SvarSlet
  3. Smukke billeder og et smukt håndværk du har lavet. Dejligt inspirerede !

    SvarSlet
  4. Den kat har da alletiders evne til at snige sig i fokus - helt uimodståelig er han jo!!!

    Dit strik ser dejligt varmt og blødt ud! God arbejdslyst!

    SvarSlet
  5. Rigtig efterårsfarve der er i både hat og luffer. Det er et rigtig fint mønster.

    Hvor er katten bare nysgerrig :D

    Kh. Lis

    SvarSlet
  6. Åhhh hvor var det godt at den kat valgte at slå sig ned hos jer. Den ligner joen som er født til at bo i jeres omgivelser. Godt valg kat.

    Kh

    Ulla

    SvarSlet
  7. De der strikkehæfter fra Rowan er bare så skønne. Der er som regel masser af modeller man straks får lyst til at strikke. Og det, du har valgt, ser bare flot ud - smukke farver.
    hilsen Mona

    SvarSlet