søndag den 6. januar 2013

Januar

Januar er måneden med børn, som igen tilvænnes dagligdagen med skole, lektier, sport, og derfor kan man nemt falde om midt i mors strikketøj, og i selskab med en anden af de største hyggetrolde i familien.


Januar er måneden, hvor jeg krydser alt hvad jeg kan for at undgå forkølelser, influenzaer eller andre grimme virus. Selvom jeg går midt i influenza A+B og diverse forkølelser på arbejdet, og diverse forkølelser og maveinfluenzaer herhjemme, jamen så har kroppen endnu været kampberedt, og jeg har ikke haft en eneste sygedag i over et år.


Januar er måneden, hvor jeg glæder mig til den første rejse til varmen, allerede midt i marts får vi solvitaminer andetsteds i verden.


Januar er måneden, hvor jeg bliver færdig med en cardigan, som er udvalgt med omhu, og med forhåbning om, at den bliver den bedste af slagsen. Når jeg kommer til sammensætningen af ærmer og bul, ja så er motivations-faktoren høj og jeg skal snart få strikket nogle pinde frem og tilbage-selvom de er laaange:-)

15 kommentarer:

  1. Hej
    Kære januar, ja vi kæmper os igennem denne her månde på flere måde, der er dagligdagen som er kommet tilbage, der nyeting vi skal lære, men der er også de gode og gamle ting vi kender og nyder alt i Baltic en helt ok tid på året. Det er en flot cardigan, glæder mig til at se den færdig.

    SvarSlet
  2. Januar er altså en sejtrækker, som kræver et godt helbred og evnen til at se lyst. Så er det godt at have noget at se frem til :-)

    PS - hvor er det sjovt, for jeg er lige startet på samme cardigan (også lys grå) efter at have set den på i går :-)

    SvarSlet
  3. Du er en modig dame, Charlotte. Pas nu på at Nemesis ikke slår hårdt (jeg har IKKE været syg i over 1 år!!!) Når jeg kommer med sådanne spidse kommentarer, slår det mig ud, eller jeg får et barn mere, ti hi...

    Hvor bliver den cardigan flot. Glæder mig til en strikke fakta boks, for kan ikke helt sætte navn på modellen. Garnet ser bare lækkert ud.

    God søndag til dig og dine.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  4. Jeg håber du får lov at gå gennem vinteren uden angreb af diverse vira og baciller, selv om du er udsat i dagligdagen.
    Trøjen er superflot, hvad er det for en model?

    SvarSlet
  5. Lige præcist idag er januar meget mørk og grå syntes jeg, mon det overhovedet bliver dag idag? Jeg tuller rundt indendøre og har tændt levende lys, hyggeligt og godt på en søndag.

    SvarSlet
  6. Ja, der er godt nok mange som har A+B eller "bare" forkølelse eller maveonde. Håber du går fri, og får hygget dig med strikketøjet, som ser lækkert ud.

    SvarSlet
  7. Jeg holder også skansen endnu også selv om jeg er omgivet af sygdom, både her hjemme og på arbejdet, jeg krydser fingre, selv om søndagen har været præget at hovedpine, træthed og ømhed i hele kroppen, jeg håber bare det er fordi jeg er træt og ikke en begyndelse på noget.. Din cardigan ser ud til at blive rigtig lækker.

    SvarSlet
  8. Lækker trøje, den glæder jeg mig til at se mere til :)

    SvarSlet
  9. Hvor er det hyggeligt, at der alligevel er plads til at dejse om med katten efter ny-opstart!
    Trøjen ser meget lækker ud. På arbejde trasker jeg også rundt i snot til anklerne, og er meget lykkelig over at være influenza-vaccineret.

    SvarSlet
  10. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet