mandag den 18. februar 2013

Jeg forsøger at undgå radiatormærker

I dag har jeg haft fridag efter den længste arbejds-week-end nogensinde. Fejret med en tur til Århus til Tøndering Strik. For jeg manglede lige en ekstra nøgle 50 g ÅLJ garn til Amber-vesten. 


Det sidste er strikket her i eftermiddag. Nu ligger den til tørre på radiatoren. Det véd jeg så godt, at man ikke må. Men den er så tyk, at det vil tage flere dage at liggetørre og lige nu drejer sig kun om, at jeg ikke kan vente i flere dage. For at undgå radiatormærker bliver den vendt af og til - hevet lidt i her og der.


Jeg tog også til Tøndering Strik for at hente min forudbestilling af JAPAN af Marianne Isager. Den udgår fra forlaget, og jeg er efterhånden træt af at låne den på biblioteket. Helt uplanlagt røg "Nordiske masker 2" i kurven. Fine opskrifter, jeg er dog mindre sikker på, om jeg nogensinde kommer til at strikke noget fra den. Jeg er meget fristet af denne her:

Men den skal strikkes frem og tilbage i mønsterstrik, så med min tålmodighed holder den slet ikke:-) Den hænger opstrikket i vinduet i butikken, og den er MEGET flot, kan jeg fortælle dig. Jeg har mærket og følt, forhørt mig om dette og hint - tilsidst forduftet igen. En fridag er gået, en afstikker er nået, nu varer det ikke længe før jeg kan afprøve min nye tykke vest - tør og uden radiatormærker. Billeder vises i morgen:-)

15 kommentarer:

  1. Uh, den bluse ville jeg gerne eje. Men hvorfor kan den ikke strikkes på rundpind, mon?

    SvarSlet
  2. Kender det, det kan bare kun gå for langsomt, nå den den skal tørre. Flot bluse, men frem og tilbage, uh ha

    SvarSlet
  3. jeg skal da ellers lige love for, at den trøje er flot !
    men du har ret : frem og tilbage i mønsterstrik - det er ikke sjovt ..
    Og så er jeg da spændt på den fra radiatoren ?
    hilsen Mona

    SvarSlet
  4. Det bliver spændende at se din amber, når den lige om lidt er tør.
    Jeg forstår ikke den trøje skal strikkes frem og tilbage. Jeg tror jeg ville strikke den på rundpind og klippe op, eller måske helt udelade åbningen foran, hvis det var mig.

    SvarSlet
  5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet
  6. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet