mandag den 7. april 2014

Der var mening i galskaben..

Jeg fortsatte min Overtræk, og sådan er det, når jeg kører efter det Geilske spor..en overgang går jeg lige i panik, indtil jeg knækker koden. Så kan jeg bagefter undre mig over, hvad det det var der undrede mig, for nu giver det jo mening med den lille sammensyning ved skulderen over ærmet:-)
Jeg slipper dog lige for en kort stund feriestrikketøjet, for at gøre mine striber færdig.
 

En dejlig ferie har vi haft, ikke for varmt, og se lige to glade feriepiger på afrejsedagen. De glæder sig trods alt til at komme hjem til skole og kammerater igen.


Så kan jeg give et godt ferieråd. Råd og råd - det er nok kun mig i hele verden, der er så dum, at tage sommertøjet med fra sidste år, uden at have prøvet det på inden. Over halvdelen af tøjindholdet i kufferten var blevet for lille (eller sad upassende stramt) - ikke om jeg kan forstå det, for jeg har da motioneret som aldrig før hele vinteren?

13 kommentarer:

  1. Ved den sidste bemærkning fik jeg det skønneste grin, så tak for det Charlotte og velkommen hjem til hverdagen, hvor vejret stadig er, så du kan trække i det rummelige tøj ;-)

    SvarSlet
  2. Tak for rådet, det vil jeg da afprøve på fredag når jeg går igang med at pakke påske/sommer tøjet og ja Kære Charlotte, jeg grinede også af din motionsbemærkning.
    Velkommen hjem og dejligt at feriestrikkeriet løste sig selv.

    Kh. lis

    SvarSlet
  3. Der er altså noget med moderne stoffer, - de hænger ligesom og kryber inde i skabet. Dårlig kvalitet! Jeg kender det godt ;)

    SvarSlet
  4. Altså muskler både fylder og vejer mere end fedt :-) Velkommen hjem

    SvarSlet
  5. Den med sommertøjet er vist noget mange af os kender :o(
    en underlig virkning vinteren har på os :o/
    Godt du fandt ud af overtræk. Geil byder ofte på udfordringer - det er hjernegymnastik af ypperste slags at kaste sig ud i hendes opskrifter - men resultatet bliver som regel flot :o)
    fortsat god ferie.

    SvarSlet
  6. Det er pudsigt for mig tøj kryber også altid i bredden, vi må handle samme sted.
    Velkommen hjem.

    SvarSlet
  7. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet