lørdag den 12. april 2014

Jeg sniger mig lige til en Parmigiano Reggiano til aftensmaden

Ingen Lady og Vagabondens hofret uden en parmasanost. Den kan hentes på den anden side af hoveddøren sådan en senlørdagseftermiddag.



Som alle andre lørdage er der tomt i mejeriet. Så kan jeg snildt lige besøge butikken, og udvælge min favorit. Til midnat møder et nyt hold mejerister og mejeriarbejdere, der skal for en gang skyld laves ekstra produktion natten mellem lørdag og søndag.


Derfor har mejeristen (altså min) ekstra arbejde, der skal køres rengøring på UF-anlægget (UltraFiltrering), så det er klar til produktion til midnat. Selvom han er chef, og til daglig kun har administrative opgaver, så har han fra opstarten af mejeriet sat sig for, at kunne udføre alle opgaver og funktioner ned til mindste ventil og trevejshane.


Det kører, og alt respekt for det.





Selvom jeg er uddannet mejerist og mejeritekniker inden jeg blev sygeplejerske, kan jeg nu alligevel godt finde ud af, at snige mig tilbage til privaten med min Permigiano Reggiano til aftensmaden:-)

15 kommentarer:

  1. Det kan jeg godt forstå, rigtig god påske og velbekomme

    SvarSlet
  2. Det er forståeligt, men i er da eksperter der på mejeriet

    SvarSlet
  3. Jeg fik da lige lyst til en omgang klassisk spaghetti bolognese. MED parmesan i rigelige mængder.

    SvarSlet
  4. Åh, jeg bliver altid så glad af mejeribilleder. Min dejlige morfar var mejeribestyrer i Glumsø for mange herrens år siden og jeg havde nogle af mine bedste sommerferier der. Duften, lydene, smagen af friskkærnet smør med et drys salt... Lutter dejlige minder

    SvarSlet
  5. Det ser dejligt ud, det må være meget belejligt med et mejeri i baghaven :-)

    SvarSlet
  6. tænk at have sin egen ostebutik, hvilket himmerige :-)

    SvarSlet