onsdag den 30. april 2014

Spildt strikketid

 
Strikketøjet og opskriften er der ikke noget i vejen med. Farverne er OK, selvom jeg ikke selv har valgt dem, da garn og opskrift er købt som kit engang for længe siden hos Fischer Filt i Hornslet.
 

Jeg må bare allerede nu indse, at jeg kommer ikke til at bruge den. En del strikketid i påsken er spildt.


Trævles op skal den, hvorfor er det altid så svært?

19 kommentarer:

  1. Øv hvor ærgerligt er det bare ikke :((, håber du trods alt finder ny anvendelse for det smukke garn,som jo er købt i min yndlingsbutik, som har fået nyt navn,nemlig Uldfisken :))

    SvarSlet
  2. Ups, nu hedder den "Uldfisken"? Det er vist MEGET lang tid siden, jeg købte kittet!

    SvarSlet
  3. Den har i mellemtiden fået ny ejer, da Bigger desværre døde, men den skønne butik lever videre med Nanna og samme hyggelige stemning

    SvarSlet
  4. Øv øv...men nogle gange bedre at trævle op end det der kommer til at ligge..og hvor man undervejs tænker det ikke duer....håber du finder et andet design som passer til det lækre garn;-)

    SvarSlet
  5. Det er ellers en skøn model! Er det farverne eller modellen der ikke dur'?

    SvarSlet
  6. Jeg håber du får en anden skøn ide til en fin cardigan eller bluse. Synd at det ikke blev den, for jeg synes det er flot med de kanter rundt på overdelen.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  7. Kender du ikke en, du kan glæde med lækkert strik?

    SvarSlet
  8. Hvis du ikke får brugt den giver det også mest mening at trævle op. Det er træls, men nogle gange nødvendigt.

    SvarSlet
  9. Øv hvor ærgerligt, strikkede selv en for et par år siden, den er blevet flittigt brugt, men man skal selvfølgelig være i humør til at være farvestrålende.

    SvarSlet
  10. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet