søndag den 11. maj 2014

Jamen, Steen VILLE til Uldfestival...

..også selvom jeg blev ved med at sige, at det ikke kunne nytte noget, med alt det garn vi har i skabet, og alle de projekter, jeg skal have strikket. Lige lidt hjalp det. Så vi tog en smuttur til Saltum. Og det er rigtig hyggeligt, med eller uden festival. Vi har boet i Ingstrup (et par kilometer fra Saltum) og været bestyrerpar her i en årrække, så det er ligesom at komme hjem igen. Dengang havde jeg slet ikke lyst eller tid til at strikke, så jeg anede ikke, at Bindestuen var en garnforretning! Men Vesterhavet, området og lyset savner vi, og derfor er det så nemt at få Steen med på tur derop.
 Udover en hurtig tur gennem alt garnet, (og jeg købte ikke noget garn, kun pølser hos yndlingsslagteren i Saltum), kørte vi en tur igennem Ingstrup by, og forbi mejeriet, der stadig er i drift. At få mejeribestyrerjob i en alder af 29 år, giver nogle knubs, da driften af mejeriet skulle omlægges til mere moderne produktionsmetoder.  Samtidig blev de to små født her, så med 3 mindre børn havde vi en travl og til tider presset hverdag. Alt gik dog godt, og Steen var godt i gang med at planlægge anden etape i udvidelsen, da han fik tilbudt job længere nede i landet. Vi rejste, men vi bliver så nostalgiske, når vi kommer i området.


I dag blev til en helt anden tur. Vi fik lidt solstrejf og sommertemperatur i Gåsehaven. Stole, bestik og service er hentet til konfirmationen på fredag, og græsset er slået.




Rapsen har været smuk længe, nu er den ved at afblomstre, men stadig er den smuk med den hvid/blågrå himmel som baggrund. Nu ikke flere overspringshandlinger, jeg skal have lavet en tidsplan for den næste uge:-)

14 kommentarer:

  1. Dejlige billeder - øv jeg ikke så og fik hilst på dig i Saltum :((

    SvarSlet
  2. Det lyder som dejligt, at "komme hjem". God konfirmation til datteren

    SvarSlet
  3. Saltum uld festival og så uden at købe noget til skabet. Du er mega sej, skal jeg lige love for.

    God forberedelsesuge til på fredag.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet