torsdag den 3. juli 2014

Færdig hurtigere end snart!

1½ ærme, så er jeg færdig med et projekt. Jeg strikker og strikker og strikker, kan altså ikke forstå, hvorfor det ikke får en ende. Jeg genkender det fra sidste Geilsk projekt. Der er mange masker i de projekter!
 


I dag er det stående strik, indimellem tøjvask, shopping, aftensmad. Færdig SKAL jeg være - helst hurtigere end snart.
 


For næste projekt blev shoppet i dag i Silkeborg. Det var ikke meningen, men projektet passer sig fint til feriestrik i de næste 2 uger.
 

Eddie bliver stor, ja altså så stor som nu en gravhundehvalp på 12 uger bliver - og fræk, og jeg kan fortælle at der prioriteres helt anderledes med tid til sådan en hundebaby, som da vi fik Molly og havde små børn...og jeg er sikker på, at alt det tid investeret, bliver belønnet med den dejligste voksenhund. Vi er tossede med den hvalpepølse:-)

 

15 kommentarer:

  1. uha... det bliver svært at være monogam i alle de fletter... når sådan en fristelse ligger i posen ved siden! Den glæder jeg mig til at se vokse...
    Lige som elskelige Eddie... jamen han er da ikke til at stå for... Tiden brugt på ham er givet godt ud!

    SvarSlet
  2. Han er da også uimodståelig.

    SvarSlet
  3. Spændende sommerstrik du har planlagt. Jeg kender til fulde den utålmodige fornemmelse med at få noget gjort færdigt, så det næste kan begyndes. Speedstrikningsfasen ;o) Jeg glæder mig til at se din Geilsk model :o)

    SvarSlet
  4. Dit strikketøj ser spændende ud og sikke en dejlig lille Eddie, ja det er et kæmpe arbejde med hvalpe, men det giver pote i den anden ende.

    SvarSlet
  5. Jamen ham lille Eddie er da lækker. Brug du bare tid på, det giver så meget glæde de næste mange år. Og ja, ferie strik er vigtig strik.

    SvarSlet
  6. Ditt strikketøy er jo rene kunstverket! Jeg er ikke kjent med "Geilsk" strikketøy, men skjønner at det er noe veldig avansert! Jeg har alltid vært ekstra glad i gensere i gråtoner, så denne "falt" jeg for.
    Eddie er en hjerteknuser :)
    For øvrig synes jeg du har en fantastisk flott blogg!

    Hilsen fra Levanger, midt i Norge :)

    SvarSlet
  7. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet