lørdag den 9. august 2014

En ferieuge, der viste sig at vende op og ned på mange ting, og jeg lærer stadig af dovenskab

Det blev ugen, som vi kender den. Sommerhus i Trend, hvor der som altid er godt vejr, og hvor Cecilie hver aften sørger for, at vi kommer til stranden for at se solen gå ned, og månen stå op. I år var de to, der insisterede.  Som vanligt blev det til dagsture til det øvrige smukke Nordjylland.

 
 
 
 
Ugen, hvor farfar kom hjem fra hospitalet efter 10 dages indlæggelse. En brækket hofte blev udskiftet, og det er hårdt arbejde, når man er 79 år. Alt er gået som planlagt efter udskrivelse, men vi valgte alligevel at blive i nærheden, og ikke køre for langt væk i ferien.
 

Ugen, hvor Line udmeldte nyheden, at hun ønsker at starte på Viborg Katedralskole i stedet for Bjerringbro Gymnasie, som hun oprindelig var optaget på. 1 uge før studiestart. Hun er nu optaget på Katedralskolen, og kan forvente en del mere transporttid.


Ugen, hvor det gik helt op for mig, at de piger nu er store, og jeg kun har dem på lånt tid. Katrine valgte denne sommerferie at rejse på 6 ugers backpacktrack til Vietnam og Thailand, inden studiestart på jurastudiet i Århus den 1/9. Hun har fået lejlighed midt i Århus fra midt i september, så nu er det definitivt, at den førstefødte er rejst hjemmefra. Vi glæder os til at have små 14 dage sammen med hende, når hun kommer hjem 18/8.
Line har vi næsten ikke set i ferien, hun har arbejdet på mejeriet eller besøgt veninder rundt omkring i landet.
Cecilie har været næsten alene tilbage sammen med sin mor og far.


Nu venter en hverdagsuge, der udover arbejde og den nye heldagsskole indeholder tider til tandlæge, vaccination, undersøgelse på ortopædkirurgisk afdeling, fodbold og klub.
I dag, som er sidste feriedag må bruges på langsom tilvænning og planlægning og indkøb.






Jeg lærte gammelt nyt igen i ferien. LAV EN STRIKKEPRØVE for at tjekke strikkefasthed. Min Kaffe viste sig at blive alt for stor pga strikkefastheden ikke passede. Om igen!



17 kommentarer:

  1. Hvilket garn strikker du i ?
    God søndag og god arbejdsuge ….
    Kirsten

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, og i lige måde. 1 tråd tynd alpakka + 1 tråd spinni:-)

      Slet
  2. Det lyder temmelig hektisk selvom det sikkert har været afslappende og livgivende. Min dreng er lige rykket fra vuggestue i børnehave, det går for hurtigt

    SvarSlet
  3. Ja,med unge mennesker i huset kan der hurtigt ske ændringer ;)
    Når bare de har det godt, så er det helt fint.

    Flot farve du strikker kaffe i, får helt lyst til en mere.

    SvarSlet
  4. Både de unge og de ældste kan hurtigt flytte planer... Man er i "beredskabsposition"!
    Dejligt sted at holde ferie. Der er så smukt (også der!).
    Din Kaffe vokser... trods en ommer ... ja, så kan man lære det!

    SvarSlet
  5. Med unge mennesker i huset bliver livet aldrig kedeligt eller ensformigt

    SvarSlet
  6. Smukt sted du har været på ferie. Og vovse bliver en rigtig lille mand med skæg,,,årh ja, med unge selvstændige mennesker i huset, bliver livet aldrig kedeligt. Lige for tiden, vil mit strik heller ikke lykkedes, men det er nok en fejl 40.

    SvarSlet
  7. Fine feriebilleder.
    Ja det er med at nyde hvert sekund med ens skønne unger, pludselig er de voksne og selvstændige - men det er jo også dejligt at vide de er godt på vej.
    Flot kaffe trøje - uh ja strikkeprøve er jo desværre en kedelig nødvendighed :-D

    SvarSlet
  8. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet
  9. replica nappy bags Learn More p8h32x4w17 replica bags seoul replica bags nyc gucci replica v8t71a1a25 replica kipling bags replica bags in china why not try this out v9h49k8r31 replica bags los angeles

    SvarSlet