torsdag den 4. september 2014

Hjem til Århus og Karnovs...

Jeg skriver meget om det, for det fylder jo meget. At vænne sig til, at barnet er flyttet hjemmefra - eller i det mindste snart. Et nyt liv, som jeg kan mærke, at hun allerede elsker, og er opslugt af. Torsdag har hun forelæsningsfri dag - så jeg var heldig, at jeg også havde fri:-)
 

Nu tager hun tilbage til Århus med bøger om familieret, statsret og hvad kan jeg vide? Forelæsninger, studiegrupper, inspirerende forelæsere som den unge dame gerne vil gøre det efter. Dyre udgifter til bøger, fredagsbar, og semesterstartfest. Lejlighed fra 1. oktober i centrum, indtil da har hun fået installeret bil og cykel og fået en midlertidig sengeplads 5 km fra centrum.



Glad er hun, og så er jeg også glad:-)



Lige nu er jeg alene med Eddie, solnedgang, og trøje med bieser  - helt i orden med mig:-)

12 kommentarer:

  1. Det lyder som om det hele flasker sig. Super start på studielivet.

    SvarSlet
  2. Sådan er livet,,,,, Det er naturens gang, og bare ens børn trives er alt jo godt. Men en en tilvænning for forældre

    SvarSlet
  3. Selvom det er svært som forældre, så letter det jo lidt når det hele kører på skinner - og det lyder det til det gør.

    SvarSlet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet