onsdag den 15. oktober 2014

Arbejdsdage i juli og oktober

I sommerferien besluttede vi at tage 2 arbejdsdage med omlægning af træterrasse i Gåsehaven. Selvfølgelig blev det i de dage med 30 graders varme. Vi startede tidlig morgen, før solen nåede om på sydsiden.
 

Det var langsommeligt og alt for varmt. Ihærdigheden er ikke hvad den har været. Bemærk alt det jord, der har samlet sig under en terrasse gennem mange år. Jeg skovlede og kørte trillebør:-( Vi fik gjort første del foran terrassedøren færdig i sommerferien.








 
Siden har brædderne ligget og ventet sammen med den dårlige samvittighed. Men nu: Sidste del under halvtaget fik vi næsten færdig i går - den eneste dag i Midt/Nordjylland uden alt for meget regn i uge 42. Hurtige og effektive var vi - for det var noget koldere end sidst. Vi arbejder altså bedst i koldt vejr. I dag har jeg så bare ondt i de muskler i overarmen, jeg troede var trænede til at bære terrassebrædder:-) I morgen er det igen arbejdsdag, vi skal for alvor køre trailer til Århus - Katrine flytter alt ad Hekkenfeldt til (men mere om det i morgen).

10 kommentarer:

  1. Sikke da en flid.
    God tur med traileren.

    SvarSlet
  2. Det ser rigtig dejligt ud, terrassen indbyder til hygge og afslapning

    SvarSlet
  3. Det hårde arbejde betaler sig da. Det ser fint ud.

    SvarSlet
  4. Men det ser da godt nok laekkert ud.
    Koer forsigtigt i morgen.

    SvarSlet
  5. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet