fredag den 13. marts 2015

Striber?

 
  Og hvilken farve?



Igen kan jeg ikke tage en beslutning. Jeg vil gerne have en klassisk lang cardigan. Skal jeg strikke med eller uden striber, når nu jeg har valgt en lys farve som bundfarve? Gør striber noget godt for figuren? Tænker samtidig den bliver for kedelig uden striberne. Og så farven-skal det være en mørk stribefarve eller en lys stribefarve?



19 kommentarer:

  1. Det er så dobbelt med striber. Jeg elsker at strikke striber, jeg synes de ser skønne ud og de giver noget til det færdige strik, min store anke er at de nogle gange også gør at det bliver for livligt. Når jeg strikker kan jeg ikke få farver nok, det kan jeg til gengæld meget nemt når jeg tager tøj på

    SvarSlet
  2. Trøjen bliver mest anvendelig uden striber. Så kan du muntre dig med tilbehør.

    SvarSlet
  3. Jeg har fulgt dig længe og beundret din voksne krop, der er høj, slank og med barm og talje, så jeg synes, at du skal strikke graduerede striber fra smalle via brede til smalle, så den bredeste er, hvor du er smallest og så skal cardiganen slutte mellem under bukselinning og over baglommer, altså inden du er bredest. Stribefarven skal være mørk for kontrastens skyld og blå, da du ofte går i cowboybukser.
    Mvh. Kristine

    SvarSlet
  4. Altså de striber, der er på opskriften, ser meget fine ud. Jeg ville vælge en farve, der ikke er i for stor kontrast garnet, men som samtidig kan ses;)

    SvarSlet
  5. Selvfølgelig skal du ha striper!!!!
    Lyse farger fremhever, mørke gjør motsatt!
    Og har vi ikke nok av ensfargede jakker?
    Sjekk ut min stripejakke for en mnd siden, der jeg strikket en lodrett stripe midt foran, som absolutt gjør hele jakken!!!
    Lykke til.

    SvarSlet
  6. På billedet af modellen ser det ud til at der kun er striber i taljen (og på albuerne). Det er flot med de smalle striber i taljen - og det er heller ikke for meget.
    Hvis jeg skulle lave den, ville jeg ikke lave striber på ærmerne men kun i taljen.
    Uanset hvordan du vælger at lave den, så er jeg helt sikker på at den bliver rigtig flot :-)

    SvarSlet
  7. Jeg synes striberne er flotte. Sød model, iøvrigt!

    SvarSlet
  8. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet