søndag den 10. maj 2015

Søndag og Saltum

Jeg skal lige op og kigge, selvom jeg ved, at jeg sjældent køber noget garn. Måske er der en bestemt model, jeg lige skal se hvordan er i virkeheden, oftest er jeg ikke bleg for at køre efter det på fridage, så her er der heller ikke meget at køre så langt efter. Steen insisterer hver år på, at jeg skal afsted, for han ser chancen for at besøge Saltum slagteren for at købe den skønne Saltum Spegepølse. Det tager 1-1½ time hver vej, men vi hygger os. Og igen fik jeg lokket Charlotte og kæreste med, de har jo kort vej - og vi kiggede på garn, som du nok kan se:-)
 

25 kommentarer:

  1. Ser hyggeligt ud. Vi var 3 tøser som tog turen til Saltum i går. Det var godt nok en våd omgang. Det blev kun til et par nøgler kauni garn

    SvarSlet
  2. I år nåede jeg hverken til Saltum eller Gug, selv om jeg bor tæt på begge steder, og en god øl må der til, når der skal handles :-)

    SvarSlet
  3. Det ser dejligt ud - jeg har ikke været på Saltum, men til gengæld på en ordentlig indkøbstur i Gug.

    SvarSlet
  4. Jeg plejer heller ikke at købe særligt med garn i Saltum, jeg synes oftes at det er lidt overvældende. I år var det dog anderledes, der blev købt til to projekter, men kun fordi jeg havde en plan med hjemmefra. Heldigvis er det hyggeligt i Saltum uanset om der kommer noget med hjem eller ej.

    SvarSlet
  5. Det er jo altid spændende at se alle de forskellige garntyper og farver og nye designs....
    Jeg tager gerne til Middelfart og Fredericia, det giver input og nye ideer. Jeg køber sjældent ret meget lige på messerne.
    Men det kan jo være tiltrængt at skylle alle indtrykkene ned!

    SvarSlet
  6. Dejligt med en tur i godt selskab. Og en kold øl :)

    SvarSlet
  7. Dejligt at i også fik noget at styrke jer på, det kan være anstrengende, at kigge på så meget garn m.m.

    SvarSlet
  8. Det er en god ide at slukke tørsten oven på al inhalation af fibre. Håber I havde en hyggelig tur.

    SvarSlet
  9. Så fin du er i din Nancykofte.
    Noe med slike turer, er stemningen ( og litt godt drikke til )
    Jeg drar minst en gang i året til DK for å være med på slike arrangement . Ikke alltid jeg kjøper noe, men jeg har jo fremdeles liggende garn her hjemme, som jeg har kjøpt på slike turer, uten mål.....kremt.
    Det ser iallefall ut til at dere HYGGER :)

    SvarSlet
  10. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

    SvarSlet