torsdag den 27. august 2009

Projekt Mable

Katrine har bestilt denne bolero. Hun så den for et par uger siden, da hun modstræbende var blevet slæbt ind i den lokale garnbutik i Hadsund. Den hang som udstilling, og straks hun så den, vidste hun, at den skulle være erstatning for den gamle slidte sorte mohaircardigan af farmors, som hun engang fandt i en skraldepose ved oprydning i sommerhuset. Den gamle cardigan var stumpet og kort, men det var fuldstændig ligemeget. Nu er jeg endelig igang med erstatningen - glæder mig til den dag, hvor jeg er færdig, og kan iklæde hende den nystrikkede Maple.








Bemærk lige de nye maskemarkører, de er en kærkommen gave, uundværlige, de matcher og jeg er bare SÅ begejstret. Ved ikke hvordan man har kunnet undvære dem.





Imens jeg strikker den nye, forhåbentlige anvendelige bolero, kan hun en kold våd sommeraften her i august (dem har vi jo haft nogle stykker af), godt finde på at kapre min ribstrikkede sjælevarmer. Den er strikket på pinde nr 7 og 8 efter opskrift i "Glamourstrik" af Erika Knight.


Der er i et svagt øjeblik købt ind til næste projekt, en cape "1910'erne" fra Helga Isagers bog "Strikketøj". (Hvorfor skulle jeg være bedre end alle andre strikkeentusiaster?) Jeg begynder IKKE på dette projekt, FØR jeg er færdig med den anden - det gør jeg IKKE....

11 kommentarer:

  1. Vi får se, hvornår du begynder:-) Var det ikke meningen Kathrine selv skulle strikke??? Garnet ser super lækkert ud, det må jeg vist lige se og mæke næste gang vi ses. Og så glæder det både mig og "producenten" at du er glad for dine markører:-)

    SvarSlet
  2. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet