mandag den 7. december 2009

Må jeg præsentere...


...Jakob. For mig findes ingen anden nisse, der betyder så meget for mig, som Jakob. Jeg har kendt Jakob siden jeg blev født. Han blev fundet frem hver jul i mit andet hjem, nemlig min farmor og farfars gård, som lå mindre end 200 meter fra mine forældres. Han er blevet kørt i dukkebarnevogn, han er kysset og krammet, vi gav ham navnet Jakob - for han havde ikke noget navn fra fødslen. Hvornår han er født, ved jeg ikke, men min far, som er 68 idag, fortæller at Jakob også altid var der i hans barndom...så måske er Jakob født i krigens tid? Ihvertfald er jeg den heldige, der har fået Jakob - nu bor han hos os - og vores børn vil også huske engang, at han blev fundet frem hver jul i deres barndomshjem. Han kan holde i mange generationer endnu, for vi passer godt på ham. Måske vi skulle lave en lille bog, der følger ham?

4 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt, at der er blevet passet godt på Jakob i alle de år ;o) Ja, det kunne være sjovt med en lille bog, der følger ham.

  SvarSlet
 2. Så sjovt at have sådan en nisse :-). Det kunne da være sjovt at lave en bog.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 3. Rigtig god idé med en bog, der kan følge Jakob, det kan blive en helt lille slægtsbog. Mine forældre har også nisser, jeg husker fra min barndom, men jeg tror dog ikke de går længere tilbage end det:)

  SvarSlet
 4. Ja, det må vist været dette års juleprojekt - jeg tror pigerne vil synes det er en rigtig god ide.

  SvarSlet