onsdag den 24. februar 2010

Benet opad..

...i et døgn. Det er beskeden, hverken mere eller mindre. Øv. ,min hæl gør og har gjort ondt som bare pokker gennem den sidste 1½ uge. Jeg har bare ventet på, at det skulle fortage sig, men nej, det er blevet værre og værre. Jeg går nu på tåspidser på højre fod. Lægens dom idag: Senehindeskedebetændelse eller hvad det nu er - det vidste jeg så bare ikke, at man kunne få ved fodleddet. En styk injektion med binyrebarkhormon, eller 14 dage med benene opad og Ibumetin kur. Okay, jeg valgte binyrekuren, og fakta er, at jeg er nødt til at fortsætte sygemeldingen til i morgen med - øv. Og så skal der skaffes noget bedre fodtøj. Sygeplejerske i ECCO sandaler - duer ikke. Der skal Green comfort til - mon man kan få dem i str. 43? Godt at man kan strikke, samt har en bog indenfor nærmeste rækkevidde. Eller..når man nu er nede med næsen i gruset...kunne man mon lokke Katrine til at lægge en ansigtsmaske - man skulle blive så smuk så smuk??

16 kommentarer:

  1. Kære Charlotte.
    Har læst tilbage i dine indlæg og her kommer lidt af hvert fra mig.

    HOLD da op hvor bor du og din familie bare dejligt og i helt fantastiske omgivelser. JEg er da dybt misundelig :)

    Jeg kan se at I har fejret en dejlig jul og at I har masser af sne ovre ved jer også. Du bor omkring Viborg, så det hænger godt sammen med det Metteb fortæller om. Hun læber på ski det heldige asen.

    Det gør mig så trist at læse om Silke. Hvor er jeg ked af det på jeres vegne. Jeg håber at I måske en dag kan få en ny roommate til jeres anden hund.

    Og så er der jo dit strik, det er jeg vild med. Du er knagme dygtig syntes jeg ;)

    Rigtig god dag og hurra for den smukke natur der omgiver jer.

    Kh Henriette :))

    SvarSlet
  2. Øv hvor træls, rigtig god bedring med foden. Det ser nu dejligt afslappende ud med den maske, måske man skulle prøve, men det skal vist være når drengene ikke er her, de ville løbe skrigende bort, hvis de så mig med sådan en maske, tror jeg:-)

    SvarSlet
  3. Kære Henriette. Tak for de søde og rosende ord. Jeg kan kun sige "i lige måde". Ja, vi bor på et mejeri i det midtjyske ("arbejdsbolig"), og så har vi Gåsehavehuset i Hadsund (nordjylland)som sommerhus. Her er der er en dejlig natur - og at bo midt i den kan der være både fordele og ulemper ved (man skal bl.a. skovle MEGET sne i denne tid, hvis man gerne vil være der):-) Og iøvrigt, jeg kigger gerne med på bloggen din:-)

    Kære Charlotte
    Det er et handicap af de store, når man ikke kan støtte på den ene fod - ØV. Jeg håber ikke, det er noget jeg skal døje med fremover!
    Ja, ansigtmaske kan anbefales, men man er bestemt ikke køn imens! Skønheden kommer bagefter.

    SvarSlet
  4. Øv øv med din fod, så må du hvile, strikke og endelig lade andre pusle om dig. Sådan en gang masage og maske på - lyder herligt. God bedring til dig:-)

    SvarSlet
  5. Tak for de søde ord, hanneb, jeg synes allerede at det har hjulpet lidt:-)

    SvarSlet