onsdag den 17. marts 2010

Kender du det?

Nu er jeg lige kommet godt igang med næste store strikkeprojekt. Fint mønster, nemt at strikke, og alligevel så snyder det mig. Efter at være nået et godt stykke op ad ryggen, opdager jeg to fejl i mønsteret længere nede. Skal, skal ikke? Kender du det? Jeg tror jeg er nødt til at trævle op...

4 kommentarer:

 1. Åh ja, jeg kender godt det med at opdage en fejl så tilpas langt nede i "værket", at man lige overvejer en ekstra gang, før man begynder at trævle op. Først bilder man sig selv ind, at det er der aldrig en sjæl, der vil opdage - bagefter tænker man, at man ved jo selv, fejlen er der og det er jo sådan set nok.

  Hvor er det synd for dig med din fod - skal den byttes på det nærmeste loppemarked?
  God bedring med den.

  SvarSlet
 2. Kender det godt. Men selvfølgelig er der ikke andet at gøre. Selv om andre måske ikke opdager fejlen, vil du selv se den hver gang du tager den trøje frem. Jeg har prøvet at skrikke en hel trøje og så først opdage en fejl efter den var monteret og vasket - den blev altså ikke ændret, men jeg har aldrig været rigtig glad for trøjen. Steen bliver sikkert glad, her plejer Palle at sige: jo flere fejl jo bedre, for så holder garnet længere... Behøver jeg at sige, at vi ikke er helt enige på det punkt:-) Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 3. Hov, jeg ved altså ikke hvordan man skrikker og om man kan det, men jeg har strikket en hel trøje...:-)

  SvarSlet
 4. Jeps, det kender jeg også, faktisk lidt for godt :-)
  Jeg vil trævle op.... jeg har ikke tal på de gange, hvor jeg har forsøgt at overbevise mig selv om, at det ser man ikke, for så at trævle op, når jeg har strikket et pænt stykke :-)

  SvarSlet