lørdag den 3. juli 2010

Tænk sig..


...at jeg sidste år påtænkte at grave alle roserne op, og sætte stokroser i stedet. Roserne plantede jeg selv for 16 år siden. Sidste år blev det bare for meget med alle de bladlus, og jeg skyllede og skyllede med sæbe - det hjalp lidt - i år er der ikke en eneste bladlus. De står flotte og store med en berusende duft. Som det kun kan lade sig gøre en rigtig varm sommerdag. Godt jeg blev nostalgisk sidste år, og ikke nænnede at fjerne dem:-)
Der er også andre skønheder gemt imellem buske og skvalderkål. En af skønhederne har tungen hængende ud af munden konstant. Hendes vejrtrækning var lige på grænsen til gispen, da Katrine tog hende med på 8 km løbetur i 30 graders varme. De overlevede begge to:-)

22 kommentarer:

 1. Forstår godt at der er en som må puste ud efter 8 km, og så i den varme!
  De sidste par år har vist ikke været rosenår, hørt at mange har haft problemer med disse smukke blomster, men i år er de bare skønne!
  God varm søndag til dig fra Laura :-)

  SvarSlet
 2. Hvor var det godt, du ikke nænnede at grave så smukke roser op, Charlotte!
  Har i haft en dejlig ferie? Vi har stadig vores til gode og må vente et par uger endnu, men jeg nyder dagene sammen med ungerne - det er fordelen ved at arbejde hjemmefra om aftenen.
  Forstår godt, du nyder livet i Gåsehavehuset, der ser enormt hyggeligt ud c'',)

  SvarSlet
 3. Nå, så er det derfor, at roserne står så flot i år:-) Og jeg som troede at det var fordi jeg var så ihærdig sidste år:-)

  SvarSlet
 4. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.

  SvarSlet
 5. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet
 6. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

  SvarSlet
 7. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah

  SvarSlet