tirsdag den 17. august 2010

Planer må laves om...

..når det regner SÅ meget.
Istedet for at stå på en stige i Gåsehaven og male træværk sort, er jeg nødt til at blive hjemme på mejeriet og strikke på mit sommerprojekt. Vejret arter sig ikke som jeg vil, men det gør nu heller ikke så meget - når man nu kan strikke. Line og Cecilie har lavet lektier ved spisebordet, OG vi har sørme tændt fyrfadslys! Kun er det ærgerligt, for Katrine tog afsted i morges med rygsæk, sovepose, vandresko, nybagt kage - hun skal på lejr med 59 andre 1. g'er - bare de nu ikke drukner!!

Og så har jeg en hund, der ikke er til at lokke udenfor...

9 kommentarer:

  1. Ja det er rigtig hygge inde vejr. Så fin hundekurv jeres hund har. Den er helt fornemt.
    Strikketøj, ja jeg mangler ikke så meget på endnu en Lett Lopi vest. Jeg må lige gemme det sidste, til de kommende nattevagter. Så jeg sparer lidt på pindene.
    God hygge

    SvarSlet
  2. Hyggevejr=strikkevejr - skønt:-) Hundekurven er købt for 100 kr i Rema 1000, den er rigtig fin, og den holder godt, selvom det er kurveflet. Du er ved at strikke en Lett Lopi vest? Jeg kan godt lide at strikke i det garn, især hvis det er mønster, for jeg er ikke god til at strikke mønster, men med Lett Lopi bliver det fint og tæt. God hygge til dig også:-)

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet