mandag den 20. september 2010

Osteanretning

Meget er sagt om mænd og anretning, indretning, madlavning, rengøring osv. Vi kvinder kan hurtigt himle op om, hvor meget meget bedre vi selv er til diverse..ja, jeg selv er ikke sen til det..Men jeg må altså lige vise at Mejeristen er god til at lave osteanretninger, specialoste, forskellig smag, farve, struktur. Så lige tilbehør, der bestemt er traditionel, og ikke tager æren fra osten...så er der faktisk også to helt almindelige Danbo oste - til dem, der ikke bryder sig om diverse specialoste..jo, det har han gjort godt.

Du undrer dig måske over hvilken ost der er i midten, og ser lidt spegepølseagtig ud? Det er såmænd en Emmentaler med Porter i. Og ja, den smager bedre end den ser ud:-)

Jeg får lov at holde, og være med til at levere i aften, når vi skal på Ulstrup Slot. Der er rundvisning og spisning med Lions Klubben. Spændende.

11 kommentarer:

  1. Hvem der bare skulle være med til at spise alt den dejlig ost...det ser rigtig lækkert ud.

    SvarSlet
  2. Det ser lækkert ud, han er god til at anrette. :)Mums.

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet