tirsdag den 19. oktober 2010

80'erne

Der har været mange blogindlæg med billeder fra firserne. Jeg synes det er rigtigt sjovt, og det fik mig til at gå i gemmerne. Det er år siden, jeg sidst har set billederne igennem. Der skete meget i det årti. Jeg blev konfirmeret i 1980, og jeg fik en rejse til Grønland i konfirmationsgave (af min farmor og farfar). Her er jeg i den grønlandske nationaldragt, sommeren 1980 i Grønland. 13 år gammel. Jeg blev storesøster til nr 3 lillebror, Simon. Her er det i 1984, jeg er 17 år. (Læg lige mærke til brillerne)I juni 1985 blev jeg student fra Randers Amtsgymnasium. 18½ år.(Med kontaktlinser)
Efter gymnasiet tog jeg et år til Californien som au pair pige. Jeg tog ca 20 kg på, hvilket vist tydeligt kan ses:-) I 1985 i august måned:
I 1985 i december måned sammen med "mine" to piger, Mellissa og Mindy.
I 1986 kom jeg i lære som mejerist, og fik lærlingeløn. En del af den blev straks brugt til en lille rød Fiat 127 og en rejse til Mallorca sammen med min mor og min plejesøster Lene. August 1986, 19 år.
Firserne sluttede jeg af med at blive færdig som Mejeri tekniker i 1990. Her mødte jeg Steen i marts 1990, her er jeg 23 år. Vi er tilbage til de gyselige briller. Pyh ha....

4 kommentarer:

 1. Åh, så rart at vide at vi alle så sådan ud i 80'erne... ;o)
  Jeg havde også sådan nogle stooooore briller; de var da afskyelige...

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Ak ja - firserne, især brillerne :-)))
  Sjovt, for jeg er også student fra Randers Amtsgymnasium - i 1986 :-)

  KH Gittemay

  SvarSlet
 4. Blæksprutten..nu er de store briller jo moderne igen..måske bare i en lidt anden udformning, men samme stil. Ikke om jeg hopper på den igen:-)

  Gittemay, hvor sjovt, jeg var ikke klar over, at du kom fra Randers egnen? Så kan du huske Kaj Minke og måske har vi haft samme lærere:-)

  SvarSlet