onsdag den 27. oktober 2010

Hjem fra skole

Hun sætter sig på kanten af skrivebordet. Der fortælles fra dagen, der er gået.


Så kommer hun i tanker om lektier..hvor meget fri kan jeg holde idag?

Det ser rimeligt ud

Hun mærker, at sulten gnaver efter en lang skoledag, en rugbrødsklapsammen indtages hurtigt.

Før jeg ved af det, er hun fortrukket til sit værelse. Jeg fik da lov at få et kort øjeblik.

12 kommentarer:

  1. Hun bliver vel nok stor, hende Line:) Kan næsten ikke kende hende. Jeg glæder mig altså helt vildt til vi skal ses d. 6. Vi må lige tales ved:)

    SvarSlet
  2. Ja, Charlotte, hun er blevet stor, men hvis hun skal nå at blive 1,83 som mig, så skal hun til at skynde sig:-) Vi glæder os til den 6. nov. Jeg tager lige nogle nyerhvervede strikkebøger/opskrifter med, jeg har jo set at du efterlyser at bladre i "Strik en stund".

    SvarSlet
  3. Hej Charlotte, du er vel nok heldig at se din Line så længe... åh, hvor jeg kender det, ha,ha... heldigvis kan jeg huske, at jeg selv gjorde akkurat det samme (dog uden pc), så der er ingen grund til at tænke, vi har unormale teenagepiger - men du er jo på anden omgang i den serie, så du kender det endnu bedre end jeg.
    Jeg kunne da godt tænke mig at smutte forbi dig en dag og sludre og bladre i dine nye bøger?

    SvarSlet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet