lørdag den 8. januar 2011

Candyfloss

Et lyserødt brus, strikket i Mohair Bouclé. Garnet har ligget på lager i nogle år. Jeg købte det i en gårdbutik der solgte Kid Mohair og Mohair Boucle. Et rigtig hyggelig sted ved Farsø. De havde mohairgeder som opdræt, og jeg kan huske at der gik et lille kid rundt sammen med hundene på gården. Den var blevet udstødt, så den fik sutteflaske og knyttede sig til hundene istedetfor gederne. Jeg ville egentlig strikke en babycardigan, men jeg syntes, at det blev for meget med det  lyserøde brus, og droppede projektet. Jeg fandt garnet under oprydning i min lager skuffe, og Line spottede det straks. Det blev krammet og nusset, og hun udtrykte ønsket om et tørklæde, som ligner candyfloss...Tørklædet blev færdigstrikket i dag, mens pigerne var tvangsindlagt...til at se "Sound of music" selvfølgelig. Cecilie var umulig at fastholde i at se filmen, så hun fik lov til at posere model.

4 kommentarer:

 1. Den er godt nok meget lyserød - men hvor er det sjovt havd pigerne vælger, det er bestemt ikke altid det vi tror at de helst vil have ;-)
  Godt nytår til dig og dine - vi må håbe at 2011 er god ved sundhedsvæsenet og alle dens ansatte.

  SvarSlet
 2. Sikken en candyfloss. Den ser helt vild blød ud:) Så blev det alligevel til en gang sound of music. Åh, hvor er det da en skam vi bor så langt fra hinanden, jeg kunne snilt have fundet mig tilrette i sofaen til netop den film:)

  SvarSlet
 3. Sigrid, fortsat godt nytår til dig og dine. Ja, mon det ændrer sig meget i 2011. På vores afdeling, som er et akut modtagerafsnit, har vi hidtil undgået fyringer. Nu har to kollegaer fået andet arbejde - der bliver ikke ansat to nye...hmmm

  Charlotte, de to store var alligevel lidt imponeret over filmen. Især Line, der elsker film med en vis portion forudsigelighed, og som der selvfølgelig ender godt:-) Og musikken - den sidder i ørene endnu:-)

  SvarSlet
 4. Det hyggelige sted ved Farsø, var det Langbjerg Mohair. Hvis ja.....et dejligt sted. Har været der flere gange. Dog er det for længe siden sidst. Super flot sjal, dejligt garn det bouclé, men kan være noget fælt noget at strikke af. Jeg har stadig 5-6 nøgler liggende, måske jeg ender som dig med at finde anvendelse. Super flot sjal.

  SvarSlet