søndag den 16. januar 2011

Duer ikke


Det tog lang tid, før jeg fik taget mig sammen til at trævle op. For det gik lystigt derudaf. Den ene uldrest afløste den anden, og jeg var tilfreds med resultatet. Bortset fra at den virkede lidt bred. Så nederdelen blev fordelt på to rundpinde og afprøvet - jo ganske rigtigt, den var alt for bred, trods det at jeg havde valgt str. M, som passede med mine taljemål...hmmm. Jeg er nu startet forfra - denne gang er udtagninger reduceret ifht opskriften - øv.

17 kommentarer:

  1. Det er da æv, når du var kommet så langt. Men hellere trævle op og så få et strik, man er glad for, istedet for at have lavet et stort stykke arbejde, som bare kommer til at ligge i bunden af et skab.
    Rigtig god fornøjelse med strikkeriet :-)

    SvarSlet
  2. Surt, at skulle pille op, men alligevel bedre end at ende op med en ubruglig nederdel.

    Ps. Jeg lavede kun udtagningerne 3 gange.

    SvarSlet
  3. Træls at skulle pille op, men jeg synes den ser super skøn ud, dejlige farver du laver, og godt med tip om størelser og udtagninger (også fra Dorte - Fru Kahr).

    Den er på min lllaannnggee strikkeønskeliste.

    SvarSlet
  4. Tak, Susanne. Jeg fortsætter lystigt, for det er sjovt strikketøj. Og jo, jeg har strikket trøjer, som bare ligger i bunden af skabet. Som jeg ikke nænner at smide ud - for det er et stort arbejde:-)
    Tak for tippet Dorte. Jeg har været tilbage og studere din Løvfald. Den er bare rigtig flot - både i farver og facon:-)
    Gitte, den kan anbefales. Det er en rigtig god måde, at få brugt alle sine uldrester på:-)

    SvarSlet
  5. Ej, hvor ærgerligt. Har du maskemarkører nok? Ellers må du lige give en melding:)

    SvarSlet
  6. Tak for tilbuddet, Charlotte. Vi har fornøjet os med at lave maskemarkører selv..Et par piger eller 3 er blevet oplært:-)

    SvarSlet
  7. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet