fredag den 18. februar 2011

Kan man mon?


Kan man mon designe sin egen sweater? Lys grå. Flagermusærmer fra ærme til ærme. Store pinde. Store snoninger.  Det er lige sådan en jeg ønsker mig. Men jeg kan ikke finde en opskrift...

15 kommentarer:

  1. Landede tilfældigt her hos dig - hold op noget lækkert strik!
    Melder mig med det samme som fast læser, så jeg kan følge med i dine projekter - både med garn og hus.
    Kirsten

    og forresten - læste mig frem til, at du må være sygeplejerske på A24... Jeg er lægesekretær i "den gamle modtagelse" - og har altså vagter hos jer engang imellem. Hyggeligt :-)

    SvarSlet
  2. Lige da jeg så dit indlæg kom jeg til at tænke på at for mange år siden (da jeg var ung) strikkede vi nogle sweater der var strikket fra ærme til ærme, og det gjorde vi uden opskrift.

    Prøv at kigge på http://www.garnstudio.com/lang/dk/category_oversikt.php?page=133&from=3696&kat=1&sort=datedesc&word=empty&tword=0

    der ligger de "gamle" modeller fra Drops garnstudio.
    Håber det lykkes for dig
    kh Jane

    SvarSlet
  3. Krydser fingre for at du finder en opskrift ellers må du selv i gang, mon ikke det lykkes - jeg tror det!

    SvarSlet
  4. Det kan man da godt ... altså bare ikke mig ;o) jeg skal have en opskrift at gå efter ... held og lykke med projektet.

    SvarSlet
  5. Spændende projekt. Jeg tror faktsik jeg har nogle gamle opskrifter liggende fra 80'erne. Nogle af dem er ganske vist på tysk, men måske de kan bruges som inspiration:)

    SvarSlet
  6. Lækkert ildsted, du har :-) Elsker den slags. Held og lykke med designerprojektet.

    SvarSlet
  7. Tak for inspiration og søde kommentarer - jeg arbejder lidt videre. Har været inde og kigge på drops retro strik - der er faktisk rigtig mange gode modeller - kan anbefales:-)

    SvarSlet