torsdag den 10. februar 2011

Klar til fremvisning

 Farverne komme desværre ikke til deres ret i det mørke vejr i dag. Nederdelen er strikket ca 10 cm længere end opskriften. Der er taget ud 4 gange istedet for 6 gange. Str M. Den er strikket på pind nr 3 istedet for 3½. Strikkeprøven passede på 3½, men jeg strikker som regel med ½ nr mindre pga at mit strik altid strækker sig meget efter opskyl.
Næste 2 projekter ligger klar. Begge fra Design Club. Mini til voksne og Slå om.

14 kommentarer:

  1. Din nederdel er blevet super skøn, og det er nogle rigtig flotte farver. Den bli'r du garanteret glad for ;o)
    God fornøjelse med dine nye strikkeprojekter; godt at ha' noget nyt at springe på.

    God dag til dig.

    Kh Britta

    SvarSlet
  2. Wau, den ser fantastisk ud. Gid jeg kunne bære hjemmestrik om livet, men jeg har desværre tendens til lidt fylde om maven og så går det smarte af ;o(
    Super dejlige projekter der ligger klar til start - god fornøjelse!

    SvarSlet
  3. Hvor er den flot din nederdel. Smukke farver. Jeg strikkede Mini i sommer, dejligt strikketøj, bare derud af. Slå om vesten har jeg lige været begyndt på, og den har drillet. Måske jeg skal forsøge mig igen. Glæder mig til at se din.

    SvarSlet
  4. Hold da op, hvor er den blevet flot. Glæder mig til at se den i brug;) En kan jo blive helt misundelig, måske man skulle overveje... På den anden side, vil godt ønske min træning i særdeleshed bliver god for maven, for jeg har det nok lidt lige som Kirsten beskriver:)

    SvarSlet
  5. Rigtig flot nederdel i smukke farver - Det er en super model - jeg har selv strikket den og er meget glad for min.
    Dejlig blog du har - jeg glæder mig til at følge dig.

    SvarSlet
  6. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet