tirsdag den 15. marts 2011

Overvejelser og strikkeprøver

Det går rigtig godt med at få strikket indimellem. På pind 5 kommer man langt på kort tid.
Men jeg synes faktisk, at det er hårdt for hænder og led at strikke på de tykke pinde, så jeg må tage små bidder ad gangen. Tålmodighed..
Den holder ikke længere nu. Strikkeprøver til Camomillesjal er lavet. Det passer fint med pind 3½ projekt indimellem. Men hvad skal jeg vælge? Jeg har 150 g Alpakka 1 + 96 g Duo silke/merinould. Der skal bruges 150 g Tvinni og 150 g Alpakka 1, ifølge opskriften. Tør jeg satse, når 100 g silke/merino løber 40 meter længere end 100 g Tvinni? Jeg har jo set rundt omkring i blogland, at nogle kun har brugt 100 g Tvinni sammen med 100 g Alpakka 1 til Camomillesjalet.
Ellers har jeg alternativ lidt grønnere tynd uld fra Letland, men det bliver mere ujævnt, og det er knap så blødt og fyldigt som silke/merino ulden.
Hmm, jeg tror jeg satser...

11 kommentarer:

  1. Uanset hvad du vælger er det jo lækre garner allesammen. Jeg glæder mig til at se resultatet og det gælder da også trøjen du er igang med :-))

    Rigtig god dag
    Henriette :)

    SvarSlet
  2. Der er nok snart ingen vej uden om. Der må laves sådan et sjal. Jeg har ledt højt og lavt efter opskriften. Desværre findes bogen ikke på vores bibliotek. Kan man slet ikke finde den uden at købe hele bogen?

    SvarSlet
  3. Tak, Henriette, god dag til dig også:-)

    Susanne, jeg ved ikke, om det blivet et hit, men sjalet ser flotte ud rundt omkring:-) Tjek din e-mail, jeg har sendt en besked til dig:-)

    SvarSlet