søndag den 15. maj 2011

Konfi-forberedelse helt ud til fingerspidserne..

...og ihh som hun glædet sig..i flere år.. Gelénegle. Hun har været så spændt og glad og sparet sammen og..det var bare så godt - endelig er geléneglene lagt. Nu skal de bare holde til fredag...
Andre forberedelser er kransekagen. Line vidste præcist, hvad hun ville have, og så måtte vi improvisere. Katrine var hurtigt til at forme efter ønske - og vupti var den der-efter bedste Blomsterberg-rulning. Kransekagehjertet som skal fyldes med chokolader og kransekagetoppe.


Resterne af marcipanmassen blev til en lille prøvesmagningsdinosauer..uhmm..Nu mangler vi bare...øhh en hel del flere forberedelser...men der er 4 dage endnu...

4 kommentarer:

 1. Sikke nogen flotte negle, forstår godt hendes glæde.
  Man kan nå utrolig meget på 4 dage ;-)
  God fornøjelse til jer

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine, de fingerspidser. De må garanteret hverken vaske op eller andre grimme ting. Det er en stor dag, og jeg håber, at I får en rigtig dejlig en af slagsen.

  SvarSlet
 3. Hold da op nogle fine negle... Jeg ville da ikke turde røre ved noget af skræk for at de sku' lide overlast. Lækkert med kransekage, og godt det stadigvæk spises. Jeg har været til et par fester hvor der har være nogle vældig flotte personlige kager, men hvis jeg skal være helt ærlig, har de ikke været så gode som de så ud. Kransekage ved man hvad er... ;o)

  Go' fest på fredag...
  Britta

  SvarSlet
 4. Nydelige negler!!!!
  Flott kake, den smaker sikkert godt:-)

  SvarSlet