torsdag den 21. juli 2011

Mejeristen og datter

 Line har sommerferiejob på mejeriet. 5 meter, så er hun på arbejde, og far er chef. Udsigten til en ungarbejderløn på ca 78 kr i timer giver motivationen. Arbejdsmoralen er høj.

 At tjene sine egne penge og administrere dem selv - få dem til at række. Holde ud at pakke ost, sætte mærkater på i flere timer. Trivielt arbejde som skal udstås. Arbejdsmoralen er under indlæring, og det er godt.
Efter pausen i privaten, kalder de sidste to arbejdstimer i pakkeriet for denne gang. Mejeristen har lidt længere arbejdsdag i dag. Men nu er der snart week-end for os 4 piger, jeg trænger ihvertfald, og jeg glæder mig.

11 kommentarer:

  1. Jeg sender også den store af drengene på job. Det er sundt og rigtig godt for den. Selv solgte jeg brød og is til tyske turister i stor stil, da jeg gik i skole. Det var fedt at få den første løn. Jeg mener, at det var 18 kroner i timen.

    SvarSlet
  2. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet