mandag den 12. september 2011

Jeg strikker...

..og strikker, det går hurtigt på pind 7, og jeg vil så gerne være færdig. Jeg fik ikke strikket én pind i week-enden, for der var jo det andet arbejde, der optog så mange timer, at der kun var plads til at sove og spise derudover. Revanche i dag, det ene ærme + en del af øverste bærestykke. Men der er da grænser for, hvad arme og skuldre kan klare - nu holder vi pause, den multifarvede lækre sag og mig.
 På fridag i morgen skulle jeg have været færdig, men fridagen er inddraget af chefen. På fredag er jeg istedet lovet fri af verdens bedste afdelingssygeplejerske, hun véd nemlig godt, at man skal give tilbage, når man tager.
Iøvrigt så er ugens vigtigste pligt overstået. Resolut tog jeg med Steen til brevafstemning. Han rejser til Italien på torsdag, og kan derfor ikke stemme. Jeg ændrer nemlig ikke mening fra den ene dag til den anden, uanset hvad de så end finder på her i slutspurten.
Igår ved sengetid og under valgkampprogram: "Hvad stemmer du på, Cecilie?" "Jeg stemmer på Ole Lukøje, godnat". Det tror jeg også, at jeg gør nu. Godnat, og god aften til alle i blogland.

13 kommentarer:

  1. Sikke en lækker trøje - den ser både blød og varm ud....og farverne er fantastiske !!!! Super projekt! :-D
    Kh Karen

    SvarSlet
  2. Spændende at se din trøje færdig. den ser super lækker og dejlig varm ud...

    SvarSlet
  3. Den trøje er bare fantastisk. Gid den var min:)

    Ole Lukøje får nok mange stemmer....

    SvarSlet
  4. Skøn trøje du strikker på ;)
    Dejligt med noget farve.

    Yt

    SvarSlet
  5. Skøn dejlig vinter vams...
    Ole lukøje er det ham der stiller op i julemands partiet.
    God dag Ønskers du ffra Ærø.

    SvarSlet
  6. Hold da lige en fest, du er godt nok kommet langt på meget kort tid!
    God tur til manden din ;O)

    SvarSlet
  7. Meget smukt mønster, jeg kan godt forstå, at der er brug for pauser.

    SvarSlet
  8. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet