onsdag den 2. november 2011

Horisontsammensmeltning

Sjældent sker det, men i dag var en undtagelse. Frisøren lyttede, var åben, forsøgte at forstå. Jeg er lykkelig, for hun ramte plet, og det kostede ikke ekstra. Det vil sige: det kostede nok, men ikke en krone mere end det plejer. Jeg har noteret mig navnet på den unge pige, samt hvornår hun har ugentlig fridag. Hun skal få lov til at klippe mig igen.


 Steen har fået en gave fra en ostekunde: "Hej Steen, her er lidt blade til at nyde til den dejlige ost I laver". Nu drikker han ikke selv te, men jeg er begyndt at drikke eftermiddagste, så det skal komme an på en prøve. Måske jeg bliver helt afhængig af "bladene". Dåsen ser fantastisk ud, og teen med mandarin smag er da heller ikke værst.


Så har jeg lige meldt mig til en næsten hemmelig fælles strik hos Charlotte. Hvad med dig? Skal du være med?

3 kommentarer:

 1. Det er en flot tedåse:)

  Jeg har vist ikke lige ork til hemmelig strik, men det er en spændende idé. Mon ikke vi får resultatet at se....

  SvarSlet
 2. Det er dejligt når man finder en frisør der klipper en' lige netop sådan som man ønsker det, og når man først har fundet en' så er det med at holde fast i vedkommende
  Jeg skal desværre ikke være med til det hemmelige strik. Jeg har en meget " voldsom" stress, der gør at jeg slet ikke kan klare deadlines m.m, men det lyder spændende
  Kh hanne

  SvarSlet
 3. Ja, det der med frisører!! Når jeg har fundet lige den rigtige, så flytter jeg med hende hvor hun rejser hen.Når hun har klippet mig, sidder håret som det skal til næste gang,(om to måneder ca). Mig og min frisør er nu ved salon nr 5!

  SvarSlet