søndag den 1. januar 2012

Et glad 7-tal

I dag for nøjagtig 18 år siden opdagede vi Gåsehavehuset for første gang. 2 måneder senere flyttede vi ind den 1. marts - i snestorm og frostgrader. Vi kunne ikke få oliefyret til at virke, nok fordi den forrige ejer havde tømt olietanken, inden han drog herfra. Med førstefødte Katrine på 14 dage var det ikke den bedste første nat i Gåsehaven. Dengang var vi unge, og planlægning var en by i Rusland...
 Langtidsplanlægning er stadig ikke vores spidskompetence, for vi har længe vidst, at i dag starter det nye år, og fra i dag gælder nye postregler. Slut med landposten, som nu vil spare både tid, benzin, samt godbidder til Molly.
 Her på falderebet må og skal der en ny postkasse til, og den er snedkereret i går af mejeristen. Malet med kærlig hånd af pigerne. Tørret i nat i fyrrummet. I dag dekoreret med et glad 7-tal, for stenen med vores husnummer oppe ved grusvejen er mosbegroet, og kun med den bedste vilje og hvis du véd det, så kan du lige skimte, at det er et 7-tal. Stenen bliver på sin plads, for den hører til.

Nu er der styr på både det ene og det andet. Lige nøjagtig til tiden, for sådan er det med os. Hvis vi engang skulle have lyst til en rigtig købe-postkasse, ja så skal der bare bores et lille dørhul, og vupti er det et fuglehus - til forveksling:-)


Med en nytårsrose ønskes alle et rigtig godt nytår.

7 kommentarer:

 1. Smukt hus, smuk sten, sød postkasse og flot nytårsrose.
  Godt nytår ønskes du tilbage.

  SvarSlet
 2. Fantastisk hus i har jer der - det ser så smukt ud.

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt forstå at I er glade for jeres hus, det er smukt og fin ny postkasse ;O)
  Og godt nytår til jer!

  SvarSlet
 4. Den postkasse er meget finere end alle dem, som var ved at blive sat op i sidste øjeblik, da jeg for lidt siden gik en tur:)

  SvarSlet
 5. Tak for den smukke rose. Godt nyt år til dig også1

  SvarSlet
 6. Hej Charlotte!
  Godt Nytår til dig og dine. Fin fin postkasse min mand hamrede stolpe i jorden og monterede postkasse kl. 19. 00 iaftes :-)
  Håber vi kan mødes i det nye år.
  Knus.

  SvarSlet
 7. Flot postkasse I har fået lavet, malet og sat op.
  Vi venter stadig på at tømmeren skal lave det sidste øv øv.

  Godt nytår til jer i Gåsehavehuset.

  kh. Lis

  SvarSlet