fredag den 10. februar 2012

Det tager et splitsekund...

...så er jeg på og i gang. Et lille kvarter, og det første forsøg med at lave et indlæg her på bloggen lykkedes. Brugervenligt og CO2 besparende-håber jeg, for jeg har en forventning om besparelser på papir til uddannelsesmateriale, skolebestyrelsesbilag m.m. Måske den simpelt hen tjener sig selv ind i besparelser på papir i det lange løb? Næppe, men praktisk legetøj er det, og måske der allerede i dag skal købes lidt gejl til...

7 kommentarer:

 1. Uhhh tillykke med den - du vil elske den og måske spilles vi ved (Wordfeud) men pas på det er stærkt vanedannende ;O)

  SvarSlet
 2. Uh, jeg er kun en lille bitte smule misundelig. Den er garanteret sjovere at spille Wordfeud på end min lillebitte telefon.....

  SvarSlet
 3. Hvor er du heldig. Jeg vil også....

  SvarSlet
 4. Tillykke med dit nye legetøj. En praktisk ting, og let at have med. God fornøjelse.

  SvarSlet
 5. Tillykke med vidunderet. Heldige dig, jeg ønsker mig også en.
  Når jeg får en skriger jeg efter hjælp til at blogge, det er jeg sikker på. Rundt omkring kan man læse om problemer med at lægge billeder op. Du får det til at lyde som en leg.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Tillykke.
  Jeg kan varmt anbefale det hårde omslag med læder. Datteren har også tastatur til :) Den bliver du glad for!

  SvarSlet
 7. Woah! I'm really enjoying the template/theme of this blog. It's simple, yet effective.

  A lot of times it's hard to get that "perfect balance" between usability and appearance. I must say you have done a awesome job with this. Also, the blog loads very quick for me on Safari. Excellent Blog!

  Also visit my homepage :: iphone 5 nano

  SvarSlet