mandag den 16. juli 2012

Hola!

Netop nu ligger sommertøjet og snurrer i vaskemaskinen, hvis jeg er heldig, kan jeg nå at være klar til sommerhus i morgen. Sommertøjet kan få lov til at hænge, mens vi drager videre. Det var skønt på ferie, men også skønt at komme hjem. Nyopgravede kartofler, frisk salat fra egen avl, grill og hjembragt hvidvin fra ferieparadiset, så bliver det vist ikke bedre.
Jeg kan fortælle at den her Honey bliver god. Jeg har selv prøvet. Den kan rulles sammen i en kuffert, den vejer noget der ligner intet, den fylder nærmest ingenting, og så kan du tage den op, og den er lige så pæn, som da du pakkede den. Udholdelig at strikke på i 30 graders varme, men næsten ikke til at bære, da jeg manglede garn til kun 3 rapporter i længden. Fluks jeg kom hjem i dag måtte jeg til min garnbutik Matilde i Viborg, for at købe Kid Seta. Skulle du komme til at mangle, så kan jeg fortælle at den meget hjælpsomme dame i Matilde i Viborg ikke holder ferie. Aldrig, siger hun. Kun om søndagen. Til mit held. God mandag til alle:-)

3 kommentarer:

 1. Det var heldigt, at Matilde var på pinden, om jeg så må sige:)

  SvarSlet
 2. Det var godt du kunne få lidt mere garn, så den fine trøje kunne blive færdig. Dejligt med sådan en trøje, der intet fylder i feriekufferten, men alligevel luner. Helga Isager er en genial designer.
  God fornøjelse med grill, vin, og hjemmeavl og velkommen hjem.

  SvarSlet
 3. Nå, dér fik jeg lige pirket til en dårlig samvittighed:-) Jeg har en halvfærdig Honey liggende, jeg ved egentlig ikke, hvorfor jeg ikke får lavet den færdig, for den bliver rigtigt god, som du også siger.
  Velkommen hjem til den Danske Sommer;-)

  SvarSlet