søndag den 29. juli 2012

Søndagsstrikkesysler og sorte stokroser

Min bror og svigerinde har været på Læsø, og et besøg i Læsø uldstue resulterede i garn og opskriftkøb. Nu er det bare sådan, at ingen af dem kan strikke, og så er det jo heldigt at jeg kan og meget gerne vil:-) Det bliver til "Får i ring" til voksne, og "Hestetrøjen" til børn.
 Mit eget strikketøj får måske lov til at hvile, måske bliver det strikket indimellem. Og jo, det er Parrot tørklæde/sjal, og jo, farvesammensætningen er helt hen i vejret - nu får jeg se..
 For første gang har jeg stokroser. Sidste år var de 1.år efter såning, så de blomstede ikke. I år blomstrer de rigeligt, men desværre er der gået "rust" i dem, måske de har stået for tørt? Frøene har jeg til en million nye sorte stokroser, som jeg vil opdyrke til næste år.

 De er nærmest sortviolette, og lige inden de springer ud, er de faktisk sorte.
Snart venter vi pigerne hjem, de har været i Djurs sommerland, og resten af søndagen skal nydes sammen med dem, for i morgen skal Katrine, Steen og jeg arbejde, Line og Cecilie skal på ferie hos farmor og farfar. Rigtig skøn søndag til dig:-)

9 kommentarer:

 1. Også en skøn søndag til dig, det der er tilbage.

  Lækkert at have en familie, som selv kommer med det strik de gerne vil have.

  Heldige dig, at dine stokroser ser så flotte ud, jeg kan bare ikke få mine til at komme op af jorden. De er skisme da flotte i sort.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. P.s. Mente: Det strik de gerne vil gå i men ikke selv kan strikke, og når du gerne vil.
  Håber du forstår for nu er jeg selv lidt forvirret.

  SvarSlet
 3. Skønne projekter og garn der er hjembragt fra Læsø ......selvfølgelig vil du gerne strikke sådan er vi jo........;-))

  Hvorfor er din farvesammensætning helt hen i vejret i Parrot, jeg synes det er skønne farver du har valgt og det er jo netop det flotte ved den model ......farverne.

  Dine stokroser er vildt flotte jeg købte en sidste efterår i samme farve men desværre er der ikke kommet en eneste ........rigtig øv øv.

  Kh Jane

  SvarSlet
 4. Lækkert uldgarn og sikke en lækker terrasse du har. Godt at der er en i familien, der er superstrikker og kan strikke til de øvrige familiemedlemmer.
  Jeg kan nu ikke se, at din Parrot fejler noget og dine stokroser er også vildt flotte. Jeg har aldrig set dem i sort - de er forrygende.

  SvarSlet
 5. Jeg kom tilfældigt forbi din blog.
  Gode billeder.
  Hvor er dine sorte stokroser dog smukke. Jeg har aldrig set nogen så mørke.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
 6. Jeg er også vild med stokroserne - farven er så flot. 1 million frø. Det er godt nok mange. Du skal nok ikke så dem alle næste år, hvis I skal kikke ud af vinduerne ;) Men rart der er nogle at så. Kommer de kun 2 år?
  Parrot bliver flot. Jeg har også kikket en smule på det.
  Det lyder spændende med de to nye projekter. Min mor siger, det er en fin butik.

  SvarSlet
 7. Jeg synes godt om din parrot-farvesammensætning.

  Hvor er din familie heldig, at du lige går i gang med at strikke.

  Stokroser er så skønne. Også disse næsten sorte:) Men de kan være svære at holde pæne, for de får nemt rust.

  SvarSlet
 8. Stokroser er så fine, men de er slemme til at få rust og ikke mindst vælte. Der var et hav af dem, da vi flyttede ind her i sin tid.Jeg må indrømme, at jeg har luget meget i dem, da de tit bliver så grimme i bladene. Men smukke blomster har de. Som altid er du så flittig med "pindene"

  SvarSlet
 9. Rust eller ej, hvor er de smukke. Med frø nok til en million. Bliver din have jo overvældende om et par år.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet