søndag den 26. august 2012

Swap the deck or walk the plank...

...eller sagt på strikkesprog: Tag dig sammen eller trevl op. Det er virkelig slow strik, og det har ligget sommeren over, for det er ikke lige strik, man tager med på farten.
At strikke med 3 farver, er en udfordring for mig. Jeg har søgt på nettet efter tips og tricks, for jeg kan da ikke forstå, at det skal gå så langsomt og være så besværligt. Men det ser ikke ud til, at der er nogen nem løsning. Den nemme løsning er vist at jeg strikker rundt, istedet for frem og tilbage eller baglæns, som opskriften foreskriver. Garnet er lækkert, det har været tæt på optrevling, men Katrines ønske om lige præcis denne cardigan har reddet den - indtil videre.
 En anden lille lækkersag står nu til optrevling. Den er simpelthen for lille, selvom jeg har fulgt opskrift og strikkemål. Det er nu, og ikke om 30 strikketimer..
 Og så har jeg selvfølgelig forkøbt mig i nye Rowan hæfter - som om..Ihvertfald har jeg i dag lidt strikketid, for jeg skal ikke på farten, og lige i dette øjeblik er jeg færdig med at skrive et afsnit der skal  afrunde vores  kvalitetsforbedringsopgave i akutuddannelsen - den skal sendes til mine medstuderende til godkendelse af det sidste afsnit, og så er der forhåbentlig kun småredigeringer tilbage til vi skal aflevere om en uge. Måske vi også skulle overveje at redigere titlen på projektet: "Et kvalitetsforbedringsprojekt om evaluering af implementering af instruks for hæmodynamisk ustabile patienter med gastrointestinal blødning på A24"? Jeg tror det, så det vil jeg lige tænke over, mens der strikkes en pind eller to af de virkelig svære:-)

13 kommentarer:

  1. Jeg tror bare jeg ville kalde den: "Gastrointestinal blødning - hvordan gør vi det bedre?"
    Trøjen bliver flot, og du har ret, det er enormt tidskrævende at strikke med 3 tråde. 2 kan gå for der kan man bruge fair isle metoden, men med 3 farver på hver pind lader det sig vist ikke gøre.

    SvarSlet
  2. Jeg synes også det er en vældig lang titel, men mon ikke I finder på noget. Dejligt at du snart er færdig med opgaven, så der igen bliver mere tid til strik;-) Den ser ud til at være noget af en udfordring den cardigan, jeg har endnu selv tilgode at prøve et projekt med så mange farver (3:-) på samme pind, pyha...!

    Nye Rowan hæfter...? Det lyder spændende, dem må vi se mere til, når du får tid til det, ikk'?

    SvarSlet
  3. Dejligt for dig, at der snart bliver mere strikketid. 3 farver er bestemt en udfordring, men den ser ud til at blive super, og sikke flotte farver

    SvarSlet
  4. Det er da en meget klar og meningsfuld titel! Jeg har lige opdaget 'rådet for anvendelse af dyr sygehusmedicin''. Kan næsten ikke komme mig over det......

    SvarSlet
  5. Nå ja - og optrevling skal bare overståes. Så snart man er tilbage ved start, føler man at det går fremad igen.

    SvarSlet