mandag den 10. september 2012

Sidste seance..

...af teamtræning er overstået i dag. Det er både vemodigt og glædeligt. Forud for teamtræning er der altid søvnløse nætter med læsning af faglitteratur, repetition af algoritmer, og ikke mindst afstivning af selvtillid. For man er følsom, som man står der som en del af et team og skal redde liv - ja altså redde liv på simulationsdukker, men alligevel. Samtidig har det givet så mange ah - ha oplevelser, og så stort et fagligt indspark, at arbejdsglæden fordobles x mange, og jeg hver gang ser frem til at bruge mine nye tillærte kompetencer.  I dag handlede det om det akutte barn. Et højfølsomt fagområde, men jeg føler mig klar - og træt..
..lige nu gælder det automatstrik, men jeg kan fortælle dig, at jeg meget snart er i drømmeland:-)

16 kommentarer:

  1. Automatstrik er godt når hovedet er fyldt op - og lidt strik inden sengetid er skønt og garanteret søvnbefordrende.

    Jeg ønsker dig en fantastisk nattesøvn!

    SvarSlet
  2. Rigtig god nat til dig - du fortjener det helt sikkert!

    SvarSlet
  3. Håber du har sovet dybt og drømmeløst :-)

    SvarSlet
  4. Hvor er det dejligt, at der findes mennesker som dig, der er så fagligt dygtige og super engagerede, trods offentlige nedskæringer og evindelige spareplaner. Når det gælder liv og død er det et privilegium at have sådan en som dig ved sin side. Du er en af hverdagens mange helte - tak fordi du gør en forskel.

    SvarSlet
  5. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet