tirsdag den 13. november 2012

Det er ultimativt slut..

..med det her smukke stykke strikketøj. Planer om at strikke én pind om dagen virker ikke. Min tålmodighed er intetsteds at finde med tanken om, at jeg engang når til ærmegab, og skal strikke baglæns eller med 3 tråde i mønsterstrik på vrangsiden

Øv da osse. Beslutningen er taget, næsten da...

26 kommentarer:

  1. Åh det er så surt, når man kører fast, hvad med at lægge det til side, og så måske tage det frem en gang i fremtiden

    SvarSlet
  2. Det ser nu ellers ganske smukt ud.

    SvarSlet
  3. Det ser flot ud. Smukke farver, flot mønster. Hvorfor skal du strikke baglæns ved ærmegabene ?

    Jeghåber du finder noget som er lige så smukt som erstatning for dette ?

    Kh. Lis

    SvarSlet
  4. Nej, du må da ikke opgive. Det bliver så flot. Du skal da bare strikke videre helt til halsen og så klippe op ved ærmegabene. Det har jeg gjort mange gange og det er ikke svært. Håber at du holder ud eller som fru Knudsen siger lægge det til side for at tænke dig godt om inden du trævler op.

    SvarSlet
  5. Åh hvor kan du nænne det, jeg har længe set efter dette strikketøj på din blog,( jeg synes den er så smuk). Du kan gøre som ovenfor beskrevet, det virker fint. Jeg har også prøvet det. Hvis der i mønsteret står, at der skal lukkes til ærmegab, gør du det( her mener jeg den første gang), og slår tre masker på på næste omgang, og så får du en stribe op ligesom du har på forstykket, og du skal så bare "runde" ærmgabet når du klipper op. Du sparer lidt garn på denne måde.Vh Lykke

    SvarSlet
  6. Så smukt. Jeg stemmer for at fortsætte på rundpind hele vejen op og så klippe op. To pinde om dagen:)

    SvarSlet
  7. - Eller undlade mønster på overkroppen.
    Jeg ville helt klart fortsætte på rundpind og klippe op. Så smukt et strikketøj fortjener det!

    SvarSlet
  8. Kan du ikke bare strikke rundt og så klippe op til ærmerne, det er måske ikke lige efter opskriften, men det var måsk et forsøg værd, så din skønne trøje kunne redes.

    SvarSlet
  9. er beslutningen så at slå flere masker op til opklip, og så begynde at strikke rundt ?
    (det ville jeg nok vælge at gøre )
    hilsen Mona

    SvarSlet
  10. Jeg stemmer for at lægge det væk et stykke tid og tænke over det. Det er simpelthen så smukt, at det ville være en skam at trævle det op.

    SvarSlet
  11. Det er ellers bare flot! Jeg ville da strikke rundt hele vejen op. I nødstilfælde kan man altid klippe en halskant også, for jeg råber med i koret om at det er for ærgeligt at trevle op.
    At klippe op til ærmegab skal man bare igennem første gang. Det er helt sikkert at foretrække frem for at strikke vrang med så meget mønster!

    SvarSlet
  12. Det er flot, men selverkendelse er en god ting :)

    SvarSlet
  13. Hvor er det ærgerligt, men jeg kan godt forstå dig. Min egen begrænsning går på 2 tråde og jeg syntes at vrangen er møg svær.

    Kh

    Ulla

    SvarSlet
  14. Nej, det må du ikke....
    Jeg har en vest liggende i Kaffe Fasset mønster, som jeg begyndte på i 1991 - jo, du læste rigtigt....:0)
    Den kommer frem af og til og nu er jeg ved forkanten. Den er evig aktuel, mønsteret er ene små trekanter og hver trekant har flere farver, forstås !!
    Det skal nok gå, den er sååååå flot.
    Kh. Lene.

    SvarSlet
  15. Uha, jeg håber sørme du vælger at gøre som så mange foreslår - og strikker hele vejen op på rundpind og klipper op til ærmer - for den er da så smuk, så smuk!

    Men uanset hvad du vælger, så gør du jo det, der er rigtigt for dig og så kan vi andre jo have nok så mange ideer og ønsker om at se den smukke bluse i færdig udgave! Man skal hygge sig med sit strik; det skal ikke være uoverskueligt og pligt-agtigt!

    SvarSlet
  16. WOW den ser ellers lækker ud,jeg stemmer i med at strikke rundt,og klippe op til ærmegab bagefter,vrangpinde og mønsterstrik fungerer ikke hos mig,læg den fra dig,og nyd at strikke videre på den når du har lyst-måske vil din over bedårende kat hjælpe ?,SÅ glad for i valgte at beholde ham,og han er da vist mindst ligeså glad for at i ville beholde ham-suk mit kattehjerte smelter jo helt :))

    SvarSlet
  17. Inden du opgiver helt, så er det rigtig nemt at strikke rundt og så klippe op bagefter. Det vigtigste er at sy enten i hånd eller med siksak på symaskine på hver side af opklippet, inde du klipper. Du kan også lave halsudskæring på denne måde og så strikke rib bagefter.
    Hvis det er uld og du vasker trøjen inden brug, så løber maskerne ingen steder :o)
    Hilsen en, der heller ikke strikker mønster på vrangpinde

    SvarSlet
  18. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet