søndag den 13. januar 2013

Fra den ene og den anden side af Århus.


Knap 35 km til Jyllands hovedstad, og vi er der faktisk aldrig. Det var ikke længe planlagt eller aftalt, men åbenbart trængte vi bare til at se, og pludselig sad vi i bilen derud. 


 

Efter Aros var vi hundesultne, vi drog mod en anden ende af byen og spiste rulle kebab og drak tyrkisk cola hos HB  i Bazar Vest.Af én eller anden grund frister kødmarkedet ikke, men grønsagsmarkedet og Kilic supermarked lokker  med alt indenfor frugt og grønt + det tørre i frugt, bønner, ris, krydderier, kerner.


Vi blev rigere på kultur og kunst fra den ene og den anden side af Århus, og hjem kom vi, belæsset med rigtig meget af det friske og tørre, og det der skal pifte madplanen op i den kommende uge:-)

7 kommentarer:

 1. Jeg må indrømme at jeg aldrig har været oppe i regnbuen - ja, eller på det "nye" museum - selv om jeg ofte er i Aarhus. Det er også alt for længe siden jeg har været i Bazar Vest, men dit indlæg giver godt nok lyst til en tur. Tak for det.

  SvarSlet
 2. Åh - der er så sjovt i regnbuen! Det ser bare rigtig, rigtig hyggeligt ud med tyrkisk cola und alles.

  SvarSlet
 3. Ja, jeg nyder også en tur i bazaren en gang imellem

  SvarSlet
 4. Åhh den tur taler vi også om, både til Aros og Bazar west. Nu må jeg vist hellere få gjort alvor af det.

  Tak for gode billeder og fif.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Dejligt med en bytur i ny og næ :) Og et besøg på Aros - suk - det er et besøg værd!

  SvarSlet
 6. Hver gang jeg er i Bazaren minder jeg mig om at jeg burde gøre det oftere, men alligevel går der langt imellem og jeg har kun 20 km og er da i Bilka mindst en gang hver 2 uge. Men når jeg er på handlen på en fridag. Så kan jeg som regel ikke komme hurtig nok hjem igen. Jeg kan godt lide at shoppe, men jeg hader at handle ind. Pakke og tømme bilen samt sætte på plads. Så ofte handler jeg efter arbejdet og så bliver det for sent med Bazaren.

  Kh

  Ulla.

  SvarSlet
 7. Det ser ud til at I har haft en voldsomt hyggelig dag. Det er som om sådanne dage bliver endnu bedre fordi det er spontant og man derfor ikke har alt for høje forventninger inden man tager afsted

  SvarSlet