torsdag den 24. januar 2013

Jeg ønsker mig lidt mere hep..

..fra sidelinien. Som jeg har svært ved at forstå det. Fuldstændig energiforladt er jeg. Mangel på søvn? Næppe. Travlhed på arbejde? Ikke mere end vanligt. Vitaminmangel? Måske, selvom jeg supplerer med 1 stk pille pr dag. Almen dovenskab? Måske, det rammer i perioder. Jeg plejer at kalde det egenomsorg - det lyder lidt bedre:-) 

Lige nu hepper Katrine fra sidelinien - ikke på grund af mangel på rent tøj eller mad i køleskabet, men fordi hun ønsker sig denne cardigan i fødselsdagsgave:

Rolig nu, jeg er godt igang, og energien eller dovenskaben tager vel en drejning, så jeg når det til den 12. februar:-) Nu vil Steen og jeg tage på tur til Gåsehaven, bare for at se til at alt er vel her i frosten, men også for at komme lidt ud og se - og måske der så bliver strikket og snakket lidt på vejen:-)

13 kommentarer:

 1. Jeg håber du snart får lidt ny energi; måske turen ud i det blå/hvide kan hjælpe lidt... Jeg synes det hjælper meget når bare solen skinner ;)
  Det er da en super lækker cardigan; det bli'r spændende at se det færdige resultat...
  Go' fornøjelse og go' tur ;)

  SvarSlet
 2. Rigtig god tur - sådan en tur kan måske gi' lidt energi! Den cardigan er bare så fantastisk ( den ligger også blandt mine ønsker ) - jeg er sikker på den når at blive færdig til tiden. Strikker du den i Lett Lopi? Hep hep :))

  SvarSlet
 3. Hep hep,jeg kan godt forstå hun gerne vil have den cardigan hurtigt,den ser jo lækker varm ud,god tur,er du vaccineret mod influenza ?,hvis du er kan det være derfor du er træt,så får du jo ikke influenza men kan godt få en mikro snert,aka træthed :(

  SvarSlet
 4. God tur. Lyder dejligt med en tur alene sammen med manden.
  Hepper på du når den cardigan, den er da skøn.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Hep, hep, hep for mere energi og hep, hep for en lækker trøje :)

  SvarSlet
 6. Jeg forstår godt at hun hepper. Den trøje er fantastisk flot. Hvor har du fundet mønsteret.

  SvarSlet
 7. En tur ud i verden sammen med manden giver helt sikkert lidt pep :-) Jeg kan godt forstå din datter ønsker sig denne trøje, den er superfin.

  SvarSlet
 8. Hep hep...er helt vild med cardiganen og ordet egenomsorg;-)Tror jeg vil bruge en del af weekenden med strikketøjet og dermed egenomsorg:-)

  SvarSlet
 9. Hep til dig og energien. Fantastisk smuk trøje. Kan godt forstå den er på ønskelisten.

  SvarSlet
 10. Hep til dig og energien. Fantastisk smuk trøje. Kan godt forstå den er på ønskelisten.

  SvarSlet
 11. Jeg tror altså også det er kulden, der dræner en for energi. Når man går rundt og småfryser hele tiden, har man mest lyst til at lægge sig ned og sove.
  Jeg hepper på at du når det, det er en flot trøje.

  SvarSlet
 12. Jeg hepper på at du snart får mere energi, sådan en mangel på energi (uden grund) havde jeg før jul, men egenomsorg hjalp. Forstår godt at den cardigan står på ønskelisten, især når man har en mor, som kan strikke den

  SvarSlet
 13. Susanne Kristensen25. januar 2013 kl. 11.53

  Hvor er den cardigan flot!! Hvor kan man finde opskriften på den?

  SvarSlet