fredag den 15. februar 2013

Noget om at være katteforældre klokken midnat i frostvejr.

Så hørte man os der klokken lidt i midnat i frostvejr og bælgmørke. Kalde og lokke. Leo havde forvildet sig op i det højeste træ i haven. Jagtet af genboens løsgående hund, som let springer over hegnet til vores have.


 Vi undrede os over, at en kat nemt springer 4 meter op, men ikke selv kan komme ned? Steen var på et tidspunkt ude i et forslag om at fælde træet. Istedet fik han fundet en stige, som var lang nok, og som vi ikke vidste vi havde - jeg kravlede op og fik endelig en kold og kælen kat med ned. Derefter gik turen til genboen, som blev banket op, og fik en reprimande. Joo, jeg er lidt mat i betrækket i dag.

10 kommentarer:

 1. Stakkels kat - godt at I var der. Men midt om natten...? Kan godt forstå du er lidt mat.

  SvarSlet
 2. Griner - god ide med at fælde træet hi hi, men dog lettere med stigen ;O))
  Ja, hvad gør man ikke - i al slags vejr 24-7!
  Godt at Leo kom helskindet ned og godt at naboen fik læst og påskrevet!

  SvarSlet
 3. Hej

  Ja de kære katte giver mange glæder i livet på godt og ondt. Men elsker min kat og står også gerne op om natten for ham...

  SvarSlet
 4. Det er da skønt at vide, at man har en lang stige.....

  Stakkels kat.

  SvarSlet
 5. Stakkels kat og arme jer. Godt at alt gik godt.
  du har vel taget en "mormor" i eftermiddag ?

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Kender det kun alt for godt,med hunde og katte i huset keder man sig aldrig :),godt i fik ham ned igen,og fandt ud af at i faktisk havde en stige i ikke vidste i havde-så tak til Leo :))

  SvarSlet
 7. Godt den smukke Leo kom helskindet ned igen!!!

  Jeg forstår godt de katte ikke tør kravle ned igen; det ville jeg da heller ikke turde (men nu er der såmænd ingen risiko for at jeg nogensinde ville ende højt oppe i et træ). Godt I havde en lang stige - og godt du er god til stigeklatring :-)

  SvarSlet
 8. Sikke en forskrækkelse for både jer og stakkels Leo. Godt at han ikke kom til skade.

  SvarSlet
 9. Måske skulle Leo lære noget om at klatre ned igen? Eller bare sove inde om natten? Frem for alt synes jeg nu godt nok, han er for nuttet. Håber ikke, genboens hund laver samme nummer igen.

  SvarSlet