søndag den 31. marts 2013

Flad som en pandekage og alligevel lidt høj..

..efter en påskesøndagaftenvagt på akutafdelingen. Vi kan mærke, at praktiserende læger har haft lukket, eller er det tilfældighedernes spil, ihvertfald er vi flittigt besøgt i påsken med lidt mindre bemanding, fordi der skal være plads til lidt ekstra fri. Det er sejt, men det går alligevel, og når jeg opdager at det hele alligevel ikke væltede, som jeg på et tidspunkt var alvorlig bekymret for, ja så kan jeg da godt alligevel blive lidt høj.
Så kommer jeg hjem til et hus, der er klar til at tage imod påskegæster imorgen. Tøserne og manden min har købt ind, bagt, kogt, lavet isslagkage og hvad véd jeg. Arbejdsfordelingen kender jeg ikke, men det er også uden betydning, for jeg er sikker på, at de har nydt det.
Billederne herunder er fra vores snorkletur i Egypten. Snorkleturen var min idé, for jeg synes der er skønt på vandet, og bølger og søfart er dejligt. Andre blev dårlig tilpas, for bølgerne var drilske, men vi kom igennem det, og vi så de skønneste koralrev og farvestrålende fisk. 

Nu vil jeg gå til fryseren og tage rejer op til påskefrokosten lige om lidt, og så vil jeg lukke mine øjne, fortælle mig selv, at jeg skal være tilpas med aftenens indsats. Så vil jeg se billeder af søde piger med og uden søsyge, og af Egyptens smukke hav, der er så varmt og turkisblå, at det kunne være en drøm.

4 kommentarer:

 1. Sikke en skøn familie som har sørget for det meste da du var på arbejde. Jeres tur til Egypten lyder til at have været helt fantastisk sådan en som kan give energi i et godt stykke tid.

  SvarSlet
 2. Dejligt at du fik dagen til at fungere, og at du kom hjem til et hjem hvor der også var styr på det. Det må ha´ været såååååå dejligt med varmen

  SvarSlet
 3. Skønt med sådan noget teamwork. Det ville da også være helt skævt, hvis du skulle komme hjem efter sådan en vagt og ordne det hele.
  Man kan blive helt længselsfuld af at se sådan noget turkis blåt vand. Især nu hvor de melder sne igen i slutningen af ugen.

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet