onsdag den 6. marts 2013

Ingen hvide porcelænssiameserkatte her!

 Da Leo besluttede sig for at blive hos os, blev det bestemt, at kat på borde og i vindueskarme er bandlyst. Mest fordi jeg absolut ikke vil have katte på køkkenbord og spisebord af hygiejniske årsager, og fordi det kan måske være svært for en kat at skelne mellem bord og vindueskarm. Aldrig har han hoppet op på køkkenbord/spisebord, efter et enkelt pist vandspray blev han for altid afvænnet. Så nemt var dét. Men vandsprayen nåede aldrig vindueskarmen, og nu er det sådan. 


På pindene lige nu:


Jeg lader mig friste her og der og allevegne. Det er småtterier, men det er sødt og sjovt. En lille cardigan til en lille pige, og jeg véd ikke hvem.


En poncho er undervejs, engang købte jeg opskriften løs, kom aldrig igang, og nogle måneder efter udkom opskriftsamlingen "Snedronningen". Den måtte jeg så også eje.
I dag vil jeg bare holde fridag og restituere mig til dagvagt i morgen. Sådan kører det lige for tiden. En slem forkølelse har ramt mig, så de sidste dage har jeg lagt på sofaen om formiddagen, indhentet manglende søvn for at være klar til aftenvagter. Jeg mærker, at vinterens sidste reserver af immunforsvar er ved at slippe op. Egenomsorg er på programmet og jeg holder skansen indtil opfyldning af solvitaminer et andet sted i verden om nøjagtig 11 dage. Ved du, at der er noget der hedder håbets biokemi?? Jeg tror på det:-)

11 kommentarer:

 1. nej, her hos os er det på samme måde. Kat forbudt hvor vi laver mad og spiser..... vindueskarmen er ok. Og den ægte vare pynter da også mere end porcelæn - synes jeg :-)
  Kh Christina

  SvarSlet
 2. Uha hvor jeg synes at Leo pynter :))
  Rigtig lækre ting du har på pindene - er det et sjal til barn eller voksen?

  Rigtig god bedring!M

  SvarSlet
 3. Katte elsker at sidde i vindueskarmen og studere fuglelivet, jeg har lagt en rund pude i et hjørne dér, og den bliver flittigt brugt.
  Sødt strikketøj, både det en og det andet. Det øverste er det det mønster som hedder pebbles?

  SvarSlet
 4. Spændende ting du har på pindene, er den lille trøje til en ukendt pige strikket i vævstrik? Håber du får dig en dejlig fridag og at helbredet er på rette spor og du igen er på højkant.

  SvarSlet
 5. Håb er et stærkt fænomen, så jeg tror også på håbets biokemi. Håber også at du snart er på højkant. Ja, vi kører på de sidste ressourcer. Det bliver godt med et forår og sommer med nye frugter/grøntsager og masser af nye vitaminer for slet ikke at tale om livgivende sollys. Det går den rette vej.

  SvarSlet
 6. Jeg glemte helt at skrive, at det er fine småting du er i gang med. Det er nogle rigtig søde modeller.

  SvarSlet
 7. Selvfølgelig skal katten have lov at kigge ud - det manglede da bare :-)
  Skønne strikkerier.

  SvarSlet
 8. God bedring og den poncho er da bare skøn :-)

  SvarSlet
 9. Fine timg, du strikker, og fin kat i vinduet...

  SvarSlet
 10. Jeg tror nu også, at Leo hygger sig med at holde øje. Uha den poncho er bare så fin. Ønsker god bedring så du bliver klar om 11 dage ;)

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet