søndag den 28. april 2013

Man skal ikke flytte mere jord...

Tilbuddet kom pludselig om hjælp med rendegraver. Totalt uforberedt, men nogle gange så er det bedst, ellers kommer vi ingen steder hen med noget som helst. Nu er vi tvunget. Den barmhjertige giver er min lillebror Kresten. Tak, siger jeg bare.


 Træstubbe fra fældede træer blev gravet op. Afsavede grene fra træfældningen flyttet væk. Jorden jævnet, så der er sammenhæng mellem vildnis og have...og der er nu blevet udsigt, og lys og luft. Som vi ønskede. Egentlig skulle der ikke have været flyttet så meget jord, kun bare lige jævnet lidt med en minilæsser oppe ved huset, så jeg kunne få mine højbede. Det blev til en rendegraver istedet, og det ene gravstik tog det andet...når nu vi var igang.


Cecilie og jeg gav hjemmebagt rugbrød og æggekage. Vidste du, at en gammel brødskærer er fantastisk til hjemmebagt (hårdt) rugbrød? Det er den, kan jeg fortælle dig.

Sko trængte til at blive vasket. Leo har også haft en god week-end. Han hader køreturen indespærret i sit bur, men han elsker at være her, og alt hvad vi foretager os bliver fulgt nøje:-)
Tjaa, nu mangler vi bare...resten...

6 kommentarer:

 1. Det ser meget lovende ud.

  Smukke tynde skiver brød du har skåret :D Det er mange år siden jeg har brugt den gl. brødmaskine, så har faktisk glemt det.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Det kan være godt med sådan en rendegraver-overraskelse! Dejligt at se, at I har fået det bedste ud af solen og mini-ferien.

  SvarSlet
 3. Glem alt om resten og bare nyd synet af det I har nået på så kort tid.

  SvarSlet
 4. Lys og luft omkring er godt? at det så ikke var helt planlagt tidsmæssigt må tages med :-) vi fik også lige pludseligt mulighed for lån af en stor fliskværn det kostede så min mands planlagte mc-tur :-)
  Spændt på at følge jeres videre mål.

  SvarSlet
 5. Det er utroligt hvad man kan udrette med sådan en maskine, både rendegraveren og brødmaskinen.

  SvarSlet
 6. Magnificent goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you are just too great. I actually like what you have acquired here, really like what you are stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it sensible. I cant wait to read much more from you. This is actually a great site.

  my site www.youtube.com

  SvarSlet