mandag den 22. juli 2013

Shetlandsuld og spinolie, men hvilke farver..

Det glider ikke aller nemmest, og jo jeg ved godt, at man kan vaske olien ud inden man strikker, men det gør jeg altså ikke. Til gengæld er der smukke farver, som er oprullet efter toner, ellers tilfældige længder, derfor bliver man glædelig overrasket undervejs, for garanteret om ikke det bliver det smukkeste sjal, jeg får strikket nogensinde? 


Endnu er omgangene overskuelig længde, så det skrider lige så stille fremad.


Katrine og Line er snart færdige med feriejobbet på mejeriet. Cecilie er stadig i venteposition til at vi andre får ferie. Inden ferien startede, havde jeg en plan til tidsfordriv. Jeg søgte på nettet efter bøger for 7-10 klasse. Der kom en lang liste, og jeg bestilte på biblioteket - en hel stak.


Tror du på, at én eneste er blevet åbnet?Hittet er dagsture, og jumbobøger samt Anders And blade indkøbt på loppemarkeder.


Dollerup bakker i sidste uge.


I week-enden var det sommerhus, og så kan vi begynde nedtællingen af 2 nattevagter og 2 dagvagter - og så er der ferie:-)

13 kommentarer:

 1. Det bliver helt sikkert rigtig smukt, det er nogle dejlige sjaler. Og så må der ses positivt på at der i det mindste bliver læst, uanset om det er "rigtige" bøger eller jumbo

  SvarSlet
 2. Det ser så smukt ud dit kommende sjal, og det gør din datter også :-)
  Jeg vasker heller ikke spindeolien ud, jeg kan godt lide at se forandringen når det bliver vasket og folder sig ud.

  SvarSlet
 3. Det bliver da skønt at få ferie omsider, sove længe og dage og måske læse nogle af de bøger, som din datter ikke gider.

  Sjalet ser godt ud. Det er fine farver du har sat sammen. Jeg vasker heller ikke spindolien ud, men har overvejet det, da jeg får kløe i øjne og næse/gane af det uvaskede garn. Tror der er et eller andet i, jeg ikke kan tåle. Jeg har hørt at man kan vinde det op i krydsnøgler, stoppe det ind i en nylonstrømpe og vaske det i maskinen, men jeg har ikke forsøgt det, så jeg ved ikke om det duer.

  SvarSlet
 4. Hvor bliver det smukt, sjalet. Håber I får en god ferie om meget snart.

  SvarSlet
 5. Altså, min ældste var også vild med Jumbobøger og har læst et hav af dem. Nu er hun snart cand. mag. i retorik og lingvistik, så fortvivl ikke :)

  SvarSlet
 6. Hvor er det smukke farver i sjalet det bliver så flot. God ferie :-)

  SvarSlet
 7. Det bliver et fantastisk smukt sjal. Og der er skønt i dollerup bakker :)

  SvarSlet
 8. Farger som jeg elsker , helt lekkert, klem fra Beth

  SvarSlet
 9. Smuk start på sjalet :-)

  SvarSlet
 10. Det bliver så smukt det sjal!

  SvarSlet
 11. Det hele ser så skønt ud :-)

  SvarSlet
 12. Hej jeg håber du kan hjælpe mig med et problem.
  Jeg vil rigtig gerne vide,hvor man kan købe Dragspelsbaskeren ?Den d har her på din side er så fin.
  Mvh Kirsten

  SvarSlet
 13. Hej Kirsten. Jeg har købt kittet i Viborg i en garnbutik, der hedder Matilde. Der er ingen netbutik, måske du bor i nærheden?

  SvarSlet