mandag den 24. februar 2014

"Nu skal du jo ikke tage noget fra i dag"...

 
 ..siger Steen efter aftensmaden..
Et slagtilfælde fredag aften gjorde udslaget. Hun kunne pludselig ikke stå på bagbenene, og hun hældte til den ene side, samt fik små kramperystelser i kroppen. Angsten lyste ud af øjnene på hende. Kun ½ time senere kunne hun igen stå på benene, logre med halen og gå, men faldt i et hul, da hun blev luftet senere på aftenen. Hun kunne ikke orientere sig. Om morgenen tog jeg beslutningen. Risikoen for et nyt slagtilfælde kort tid efter var stor, så jeg fik akuttid ved dyrlægen, som var helt enig med mig. Ikke svær beslutning, for jeg var ikke tvivl, men hårdt er det. Vi skal tænke på vores dyrs velfærd, og ikke os selv og vores følelser.
 Steen lovede mig kort tid efter, at hvis jeg begyndte at tale om nyt hundefamiliemedlem, skulle han holde fast, og sige nej. For jeg går altså ikke det her igennem én gang til:-( Tak for 12 gode år, Molly.17 kommentarer:

 1. Kondolerer, og lykønsker dig med at have taget den hårde, men garanteret helt rigtige beslutning. Vores dyr skal kunne føle sig trygge i vores varetægt, også når vi skal tage de hårde beslutninger.
  Den ser ellers vidunderlig sød ud, jeres hund. Den må have været dejlig at leve sammen med i allede år.

  SvarSlet
 2. Det lyder ikke som et godt hundeliv,
  Godt den havde en godt familie til at træffe den svære beslutning.

  SvarSlet
 3. Det gør mig ondt med Molly ... det er altid hårdt at miste .... og tage den svære beslutning og ikke mindst efter 12 år ...
  Fine billeder der vækker gode minder for jer :)

  SvarSlet
 4. Det er det allersværeste ved at have kæledyr, men heldigvis kan vi befri dem for smerte - og har så dejlige minder at tænke tilbage på

  SvarSlet
 5. Nåh det gør mig ondt for jeg ved jo det er hårdt at sige farvel til en trofast ven. Gad vide om der en dag kommer en lille ny ven forbi?

  SvarSlet
 6. Årh, hvor må det have været svært, selvom beslutningen er helt rigtig

  SvarSlet
 7. En god beslutning du har taget.
  Gondolere og håber det ikke bliver for hårdt i den næste tid, at måtte undvære, for Molly har jo også været elsket og vil bestemt blive savnet.
  Mange tanker og kram fra Lis

  SvarSlet
 8. Der er ikke andet der er værdigt. Kondolerer.

  SvarSlet
 9. Nååårhh, - trist med det helt rigtige. Og du kommer nok til at savne, - måske så meget, at der skal en lille ny til?

  SvarSlet
 10. ÅHH hvor trist, men god og værdig beslutning

  SvarSlet
 11. Åh...det er prisen for at elske, det gør så pokkers ondt at miste. Men en rigtig og klog beslutning i traf.
  Mange tanker fra Joan M.

  SvarSlet
 12. Trist men en værdig afslutning.... Mange kærlig tanker herfra samt et vuf fra min Ozzy

  SvarSlet
 13. Åhh.. så trist. Vi har også en god gammel sort og hvid Cockerspaniel, som vi også er ved at tage beslutningen om, at det er ved at være slut, men det er en svær beslutning, for det er jo en rigtig stor del af familien, som man mister. Vores Felix blev 13 år i november ;-(
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 14. Heldigvis kan vi mennesker tage den beslutning i forhold til vores dyr,. Selvom det er rigtigt hårdt og trist er det alligevel godt at tænke på, at det er den helt rigtige beslutning og at den forinden har haft mange gode år.

  SvarSlet
 15. Trist. Smukt. Brav beslutsomhed. Det er mange år, der skal finde et nyt forhold til.

  SvarSlet
 16. Trist, men den rigtige beslutning.
  Fik tårer i øjnene og angstens sus i maven. Min Ticki er 10 år og i behandling for slidgigt (- ikke smertestillende, men slankekur og 2-3 indsprøjtninger om året)

  SvarSlet